Съвет: Кой доставчик да избера за пакетна услуга Нет+ТВ за дома?
Съвет: Кой доставчик да избера за пакетна услуга Нет+ТВ за дома?
Хора, подскажете на кой доставчик услугите излизат най-изгодно :0 В момента съм на megalan(мтел), но договора изтича след месец ( https://www.megalan....ket_pon-25.html - 20лв.). Търся пакет сходен по цена - 20лв (възможно най-евтиното в случая на мтел); С предимство ми е интернета(за предпочитане оптичен), телевизията е малко като бонус; само за 1 тв се ползва... Става дума за Младост, София... Основните доставчици за които се сещам са vivacom,mtel,net1,blizoo,bulsat ... Като цяло пакетите около 20лева предлагат г/д едно и също, което е нормално, но не виждам да е имало някакво сериозно раздвижване на пазара скоро време ... Според вас очаква ли се някакво подобряване на пакетите в близко бъдеще и има ли смисъл да изчакам с подписването на 2годишен договор? Иначе мисля да се махам от ментел не заради цената или качеството на услугата(въпреки че 2 пъти сменям STB с един и същ дефект, ама какво да правиш китайска работа), а по-скоро защото много натовариха с промото за безплатни устройства само за нови клиенти ... То е ясно че всеки доставчик гледа да привлече нови клиенти, но това не означава, че не трябва да му пука за настоящите такива ... пък и ментел +-1 клиент няма да го усетят така че :D:D Като цяло за сега Вивата ми се струва предлагат голям и добър избор от оферти за около 20-25 лева. Освен това ги предлагат и с договор за 1 година което си е голям плюс според мен...
http://vivacom.bg/bg/residential/promotions/converged_services/vivacom_duo_net_tv_15
Има си и стандартните ТВ услуги- VOD, Archive,Recording и др ... Вие какво ще препоръчате? Кажете кой какви услуги ползва да видим кое си струва и кое не :)
Поздрави
http://vivacom.bg/bg/residential/promotions/converged_services/vivacom_duo_net_tv_15
Има си и стандартните ТВ услуги- VOD, Archive,Recording и др ... Вие какво ще препоръчате? Кажете кой какви услуги ползва да видим кое си струва и кое не :)
Поздрави
Re: Съвет: Кой доставчик да избера за пакетна услуга Нет+ТВ за дома?
Нет 1. Аз съм доволен от Мегалан.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ами нет1 предлагат 45Mbps и по-голям пакет от канали за 21.90 за 18м. договор
вс. Вивата 50Mbits 20.75 лв. за 12м договор ... Както казах твто е малко бонус понеже торренти бол дето се вика и повечето канали в тоя пакет едва ли ще ги пусна и 1 път ...Пък и на Вивата STB-то както вече казах има услуги като TV Archive,Delay, запис и т.н. които са удобни все пак ако решиш да зяпаш тв
Иначе ти на какъв пакет си на Ментел?
вс. Вивата 50Mbits 20.75 лв. за 12м договор ... Както казах твто е малко бонус понеже торренти бол дето се вика и повечето канали в тоя пакет едва ли ще ги пусна и 1 път ...Пък и на Вивата STB-то както вече казах има услуги като TV Archive,Delay, запис и т.н. които са удобни все пак ако решиш да зяпаш тв
Иначе ти на какъв пакет си на Ментел?
32,90 - нет 50мбпс дънлауд + iptv над 190 канала ми е цифрака мисля, ама аз толкова и гледам - повече ползвам нет.:) Иначе мобилни услуги не ползвам на Ментаците.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Точно така, на всеки препоръчвам да си вземе възможно най - скъпия нет и възможно най - евтиния тв пакет. Едва ли са останали много хора които успешно да осъвместяват и двете услуги.
Към автора: Във Варна ползвам оптиката на булсат - 94mbit/11лв (17 без тв), ако при теб има покритие провери при познати как е връзката и го пробвай.
Към автора: Във Варна ползвам оптиката на булсат - 94mbit/11лв (17 без тв), ако при теб има покритие провери при познати как е връзката и го пробвай.
Аз също съм на този пакет на Булсат, но като си пусна XBMC-то и плеъра буферура на всеки 1-2 минути по 30 и повече секунди. На Близу съм на 15Mbit, и нямам никакви ядове с буферирания в XBMC или бавно зареждане в YouTube. Демек най евтиният нет на Близу се представя по добре за мултимедия от най-скъпия на Булсат.
Аз нямам пък проблем, плащам 94, тегля със 100. Понякога явно се включва и full duplex-а и докато тегля със 100, качвам с 40-45Mbit. Нетерра понякога се дънят с международния, но... това е за Варна. При мен \"оптиката\" (с лана) на бтк от 50Mbit вдига едва 11-12 (даун и ъп) пък 8км. на запад в друг квартал съм мерил скорости в порядъка 49-51 - при това всичко в един град. Затова трябва да се тества преди да се подпише някакъв срочен договор.
П.С: Пробвай media portal.
П.С: Пробвай media portal.
В момента няма промоции. Изчакай известно време.
На виваком им липсват разни канали, а и по политически причини заради Цветан Василев не бих ги избрал... Нета им уж е добър, но поддръжката им е под всякаква критика. За оптичната им мрежа се грижат няколко външни фирми, а и сега развалят договора с Алкател и там не се знае какво ще стане...
Чувал съм много добри отзиви за нета на Булсат. В момента още карат със сателитни чинии, но се очаква до края на годината да пуснат ипТВ, а септември да започнат да предлагат и мобилен нет без пари :-) Така че при тях се очаква раздвижване, което ще поразбърка пазара. Според мен изчакай 2-3 месеца за есенните оферти. При Мтел ако ти изтече договора не вдигат цените, така че си ОК да почакаш малко.
На виваком им липсват разни канали, а и по политически причини заради Цветан Василев не бих ги избрал... Нета им уж е добър, но поддръжката им е под всякаква критика. За оптичната им мрежа се грижат няколко външни фирми, а и сега развалят договора с Алкател и там не се знае какво ще стане...
Чувал съм много добри отзиви за нета на Булсат. В момента още карат със сателитни чинии, но се очаква до края на годината да пуснат ипТВ, а септември да започнат да предлагат и мобилен нет без пари :-) Така че при тях се очаква раздвижване, което ще поразбърка пазара. Според мен изчакай 2-3 месеца за есенните оферти. При Мтел ако ти изтече договора не вдигат цените, така че си ОК да почакаш малко.
Виваком до края на юни имаха промо за 21.70 30 Mbit оптичен нет + пълния пакет ТВ. Иначе от лични наблюдения Виваком и Мтел (Мегалан) предлагат сходно качество и за нета и за ТВ. За другите ми е трудно да коментирам, защото не съм ги ползвал. ТВ архива на Виваком е една идея по-добър, защото покрива по-голям период назад във времето.
Но колегата по-горе правилно е отбелязал, че е добре да изчащаш до есента. Със сигурност ще има промота.
Опаааа.. Виваком и в момента го имат промото за Нет + TV
20.75 лв за базовия ТВ пакет + 50 Mbit нет и важи и при едногодишен договор доколкото чета правилно.
Но колегата по-горе правилно е отбелязал, че е добре да изчащаш до есента. Със сигурност ще има промота.
Опаааа.. Виваком и в момента го имат промото за Нет + TV
20.75 лв за базовия ТВ пакет + 50 Mbit нет и важи и при едногодишен договор доколкото чета правилно.
Дам, аз за това съм се насочил към Вивата в момента ...
Иначе не бързам де, може и да изчакам до есента
А пък на булсат-а офертата за 100mbit определно не е лоша ама ми се искаше и някакво тв да имам все пак в пакет с нета
Иначе не бързам де, може и да изчакам до есента
А пък на булсат-а офертата за 100mbit определно не е лоша ама ми се искаше и някакво тв да имам все пак в пакет с нета