SE P1i, HTC TyTNII ili Nokia N95 8GB

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Re: SE P1i, HTC TyTNII ili Nokia N95 8GB

Мнение от m-r,esato » 11 ное 2007, 15:59

Може би в Dynacord ги има.Това са единствената верига магазини,които внасят висок клас аудио техника в България.

Прав си за самите слушалки.Както неведнъж съм казвал,това са най-добрите слушалки в този клас.

Ако в Dynacord ги няма,ще трябва да си ги поръчаш по интернет.Или пък ако ходиш до Гърция или Румъния,там би трябвало да ги има.

Aslan
Регистриран: 20 сеп 2006, 14:04

Мнение от Aslan » 11 ное 2007, 16:59

Леле, това и Айфон даже не го може - само с накланяне в различни посоки да управляваш телефона!
Хм, май ще си взема Н95 вместо Айфон - това управление чрез клатене 99% компенсира липсата на тъчскрийн, единствено виртуална клавиатура няма да има...
Защо да е само за 8 гигабайтовата версия на Н95 тази програма - на клипа ясно се вижда, че телефонът, с който я демонстрират, е класическия Н95, а освен това има клипче за същите екстри и за Нокия Н73.
Няма ли да пуснат и за Нокия Е50 подобна програма?

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 11 ное 2007, 17:34

"Леле, това и Айфон даже не го може - само с накланяне в различни посоки да управляваш телефона!"

И не само с накланяне,а когато бързо го преместиш напред все едно използваш центъра на D-pad-a.Интересно ми е,дали когато се премести бързо назад се връща назад в менюто(като бутона Back на СЕ-тата),или служи като бутона Options.А може и да няма никаква функция програмирана.

До колкото знам,и за iPhone има такова приложение,ако не и няколко.Естествено ще трябва да го отключиш за да го(ги) ползваш обаче.

"Защо да е само за 8 гигабайтовата версия на Н95 тази програма"

Имах предвид,че ако си купи TyTNII няма да я има.От двата модела само N95 8gb я има.

Не знам дали за Е50 ще направят.Зависи дали има сензори за ориентация вградени в Е50.

Отговори