SE срещу Nokia 5800
Re: SE срещу Nokia 5800
Пич,ето ти малко да се информираш за качествата на продуктите [B]COWON[/B]
http://www.mobilebulgaria.com/tests/view.php?id=96
http://www.mobilebulgaria.com/tests/view.php?id=96
Нищо подобно, братленце.
Виж, нито браня уокмен, нито нищо. Браня красивото, удобното и качественото. И най-вече предназначението.
Сам се убеди, когато бранех N97.
Но аз тук сравням предназначението й.
Но няма да си крива душата.
N97 с визията и с качеството си съчетани в едно е най-доброто към момента за това, за което са предназначени подобни телефони.
Ето, виждаш ли, падаш.
Виж, нито браня уокмен, нито нищо. Браня красивото, удобното и качественото. И най-вече предназначението.
Сам се убеди, когато бранех N97.
Но аз тук сравням предназначението й.
Но няма да си крива душата.
N97 с визията и с качеството си съчетани в едно е най-доброто към момента за това, за което са предназначени подобни телефони.
Ето, виждаш ли, падаш.
Падам? От къде? ХАХАХА.. Овладей се - пишеш като дете. И след като съм "паднал" искам да ми сравниш Nokia N97 с HTC Touch Pro2 и с Samsung OmniaHD. Не искам да вкарвам тежката артилерия (iPhone 3GS).. Просто повече няма да споря с теб. Никой не печели от това.. Пак ти казвам, че за мен ти си глупак, който не разбира от мобилни телефони, излъгал се и купил W995 и сега гледа да замаже работата, като го защитава и пише суперлативи за него.. Просто отиди на почивка и се махни от форума.. Ще направиш услуга на всички.;)(whistle)
Толкова да е грозен модела 5800 че няма на къде, сякаш са го скалъпили набързо за да пуснат конкуренция на Iphone
-
- Регистриран: 29 дек 2008, 18:07
А, да не забравя:
1. Ужасната камера, въпреки че е оборудвана с оптика на Carl Zeiss.
2. Това че при свързане с компютър не се зарежда през USB порта - нещо, което е бъдещето.
3. Бутона за усилване на звука трябва или да го видиш, или да владееш Брайловата азбука, за да го усетиш. Продължителното му натискане, което и при най-простите устройства прехвърля следващата песен, тук стремглаво намалява звука.
И т.н, и т.н......
1. Ужасната камера, въпреки че е оборудвана с оптика на Carl Zeiss.
2. Това че при свързане с компютър не се зарежда през USB порта - нещо, което е бъдещето.
3. Бутона за усилване на звука трябва или да го видиш, или да владееш Брайловата азбука, за да го усетиш. Продължителното му натискане, което и при най-простите устройства прехвърля следващата песен, тук стремглаво намалява звука.
И т.н, и т.н......
-
- Регистриран: 29 дек 2008, 18:07
Напротив, пич, темата си е актуална, защото тия от Нокия ни направиха дупка на главата с прочутия си телефон!
А за претенциите им за музикален телефон - как да си обясним цялата серия Express music?
А за претенциите им за музикален телефон - как да си обясним цялата серия Express music?
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Тук някви извънземни модели и серии се споменават. Истинската битка за спасяването на света се води от Мастер- джедайте - 1100 VS J132. Всичко друго е прах и пепел. :D (още изтрезнявам и мненията може и да са леко отнесени (beer)(beer)(beer) ) :D
И кои са най-добрите, че не разбрах? По инерция хората продължават да си повтарят, че Нокия е номер едно, но по екстри и функционалност нокия вече е зад SE, Samsung и LG. Пак по същата инерция продажбите на Нокия са на първо място, но полажението на Нокия може да се сравни с това на Internet Explorer - и двете неща са масови, но специалистите виждат в тях много пропуски и излишно много реклама.
Лесно ще я обясня - като отговор на харесаната w серия на se.
Моят не е от серията W (той е К770), но много ми харесва как свири. Нокиите само свирят силно, но нищо повече. А ти, рекстън, слушал ли си звука на SE? :P