Ще използвате ли преносимостта на номерата?

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Re: Ще използвате ли преносимостта на номерата?

Мнение от -D&G- » 11 яну 2008, 18:09

Абе незная за любезност, ама вече имам наблюдения че станаха много бързи при прекратяване на договора на някой абонат, на двете приятелки с които отидох им ги прекратиха за по малко от 10 минути - поздравявам ги за бързината, но ще им се наложи след март още по бързи да стават ... хаха - и наистина не стават за нищо друго освен свирки, мен лично преди ми се гадеше като плащах надвишените ми сметки, ама сега като гледам отстрани ми е кеф как им отмира тъпата им фирма

fish_bone
Регистриран: 20 авг 2004, 22:00

Мнение от fish_bone » 11 яну 2008, 18:17

Е да в сравнение с едномесечното предизвестие на Вивател, доста по-бързо става. Иначе самата процедура и при Вивател не отнема доста. Една молба в свободен текст, която се пише за максимум от 10 мин. (зависи от скоростта на писане) :) :) :)

-D&G-

Мнение от -D&G- » 11 яну 2008, 18:44

Е аз за бързината не споря, просто ти изтъквам,че мтелските служители вече имат опит за прекратявания,то и ти да стоиш и само да спираш карти е ясно,че за норматив ще го правиш, а много ме кефи като погледнат умно в една точка и питат - "Вие защо искате да спрете картата, не желаете ли на прима поне да остане" - е как да не изпитам наслада от унижението им, другия път сигурно ще ме питат - А свирчица ще желаете ли ако минете на прима за 60 ст на обаждане :-) как може от управлението им да карат да питат хората подобни глупости, а не вземат да се замислят защо така масово се прекратяват абонаменти... е то не може само да взимаш, така че ще си го поемете такъв, какъвто си го направите :-)

fish_bone
Регистриран: 20 авг 2004, 22:00

Мнение от fish_bone » 11 яну 2008, 18:54

Където и да отидеш и каквато и услуга да поискаш са длъжни да те обслужат бързо и качествено, дори и да е най-заплетения казус, който е работил в бранша или работи в момента знае за какво говоря. А това с причината го имат всички. При Вивател например в молбата посочваш и др. телефон за връзка, за да тръгнат да те разубеждават и причината, поради която се отказваш. Така че това, което е практика навсякъде, ти го тълкуваш малко по-различно и го представяш едва ли не като уникално :)

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Мнение от ID™ Xenium » 11 яну 2008, 19:27

Не виждам смисъл да използвам преносимостта на номерата след като това сторих преди 2г. С една дума на Vivatel съм и слабо ме интерсува тази нова услуга ;)

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 11 яну 2008, 21:01

Аз май, ЩЕ Я ИЗПОЛЗВАМ. Тия от мтел ми писнаха.
НАПРАВИХА МЕ КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 11 яну 2008, 21:26

Улугата ще се използва малко или много ... предполагам,че ще има голямо раздвижване при бизнес абонатите . Само не мога да си отговоря на един въпрос - ще настане голямо объркване с тези номера ... никога няма да знаеш към кой оператор ти е повикването ... надявам се успоредно с това , пакектите с минути да станат национални

vutet0
Регистриран: 11 сеп 2007, 14:11

Мнение от vutet0 » 11 яну 2008, 21:30

Ще пише на телефона. Абоната е от друг оператор, или нещо подобно.

-D&G-

Мнение от -D&G- » 11 яну 2008, 22:08

Ти поне си го признаваш, тук има безумци, които твърдят обратното на действителността... това българина е много прост народ ей... децата да ги питаш ще ти кажат,че мтел са измамници

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 12 яну 2008, 02:20

Не виждам смисъл - ползвам Вивател, наскоро си взех пак (не бях абонат на Глобул последните две години) глобулска карта... За какво ми е..!?
Това, което очаквам да се случи АЗ от тази преносимост е цените (на разговорите) да паднат поне 15-20%, иначе не ме вълнува особено.

Отговори