Ще използвате ли преносимостта на номерата?

fish_bone
Регистриран: 20 авг 2004, 22:00

Re: Ще използвате ли преносимостта на номерата?

Мнение от fish_bone » 12 яну 2008, 11:37

Много ясно, че няма как да стане. Не знам историята да познава случай, някой от лидер по пазарен дял на пазара да се е сринал до последно място :). Така че не съм бил аз за облога :) Въпреки това бъди внимателен, че статистиката на този, който е искал баса е малко по-различна от реалната и може да те преметне :) :) :)

gguest
Регистриран: 23 сеп 2007, 04:36

Мнение от gguest » 12 яну 2008, 14:36

Хм... Има доста такива случаи, когато някоя фирма - първа в продажбите пада на дъното. Това няма да се случи с Мтел и точно това е жалкото в случая. Българите и да ги набиеш, не реагират. Е, във известна степен, всеки си заслужава съдбата.

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Мнение от -D&G- » 12 яну 2008, 14:59

хаха... то се вижда нивото ти, щом си на мтел... слабоумие и неграмотност - поне по математика

-VelizaR-
Регистриран: 10 окт 2005, 23:49

Мнение от -VelizaR- » 12 яну 2008, 15:03

Абе аз мисла, че нещо не сте наясно - за да се възползвате трябва да нямате договор, другото което е, не сметките за телефони за големи и цените високи, а просто доходите са ниски на голяма част от потребителите...

Това е положението, при който и оператор да идете, при - 200, 300 или 400 лв. заплата естествено, че ще ти се струва, че сметката за телефон ти е висока...

Аз ползвам М-тел, и мисля, че като качество на услугите и възможности са най-добри, сравнение с другите оператори, от които също имам отзиви...

Разберете - когато заплатата е 300 лв. - сметката за телефон и 30 лв. да е - пак е една десета от заплатата, допустимо би било - сметката за тела да е стотина кинта, заплата да е минимум 1500 лв

А така се лае в грешната посока, вместо срещу дохода, срещу цените

-D&G-

Мнение от -D&G- » 12 яну 2008, 15:04

ей вярно си уникално тъп, е да ти кажа късно ти е предсказанието, вече съм направил собствена фирма :-) но човек с такива математически познания не бих взел на работа... айде стига писа простотий с твоите психоотклонени другарчета на мтел, вече ще падна от смях, сега дадох и колегите ми да се посмеят на повърхностното ви мислене... изобщо ако това дето пишеш го асимилираш с мозъчето си

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 12 яну 2008, 16:56

Не , няма. Защото съм доволен от тарифния си план и поне 85% от номерата , които имам са мтел-ски , а останалите на глобул и няколко на БТК почти не ги набирам ( само като бройка фигурират в списъка с контакти ).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Мнение от kipe » 12 яну 2008, 18:55

Много от отговарящите на въпроса, струва ми се не са го разбрали...А той е да припомня ..."Ще се възползвате ли от преносимостта"... а не ще си смените ли мобилния оператор. Това са две различни неща. Аз мога и три пъти в годината да си сменя оператор, но преносимостта изобщо не ме интересува...

gguest
Регистриран: 23 сеп 2007, 04:36

Мнение от gguest » 12 яну 2008, 19:11

kipe, прав си, разбира се. Но аз например имах пред вид точно това - прехвърляне на сегашния ми М-телски номер към Вивател. А не смяна на оператора. Тогава ще изключа обаче втория си телефон, който сега ползвам, понеже номерът му не е толкова популярен сред приятелите ми. И няма да ми е необходим.

Станнислав
Регистриран: 15 фев 2006, 16:27

Мнение от Станнислав » 12 яну 2008, 23:29

ами понеже тук някой се обзалагаше "на каквато сума поискам", че Мтел щели да изгубят поне 50-70% о клиентите си.

Не съм го чел, но търся и аз някой за такъв бас:))
Иначе ми е забавно да чета как някой хора се пеняват и предричат фалирането на "М-тел" още преди стартирането на "Глобул". С тях съм готов също да се хвана на бас кой ще е първи в бранша, не само в края на годината, а и следващата даже:)) Готов съм да се хвана на бас също, кой ще си остане трети GSM оператор, Хващам се на бас също кой ще си остане последен по привличането на нови абонати. Виж, за първото място по нови абонати не се наемам да прогнозирам. напоследак протича с променлив успех, но с нищожни разлики:))

-D&G-

Мнение от -D&G- » 13 яну 2008, 01:18

Знаех че си тъп, но не предполагах, че си фантазьор, имаш нужда да изгледаш филм на Спилбърг,тук се пише за реални неща г-н Смехурко Ментелев .... хахахха... айде бягай да сънуваш как някой ментелец ти го ... хмм... впрочем ти си достатъчно прецакан като абонат, няма на къде повече да те .... хаххаха

Отговори