Ще използвате ли преносимостта на номерата?
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Re: Ще използвате ли преносимостта на номерата?
Ex, мухльо какъв си ти, че да даваш оценка кой е тъп и кой не, бе. И от къде на къде ще решаваш вместо мен дали съм прецакан? Хахаха. Смешник. Май ти си най-големия фантазьор в този форум.
Аз не ти давам оценки, ти сам се изкарваш тъп, аз просто го потвърждавам .... кога направиш с ментелската си карта по около 630 разговора месечно и имаш близка до моята сметка, тогава ще съм аз тъпия смешник... опитай да говориш толко и ще видиш накрая каква сметка ще платиш.... ама сте си деца, телефона го използвате за играчка, но не и да гворите... освен да ти дам 95-цата да си играеш-от 8 гигабайта съм заел точно 40 мега - разбра ли дете-телефона е да се говори, което с ментел е трудно,защото излиза тройно повече пари
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Държа да ти кажа, че много отдавна съм навършил пълнолетие:) Щом ти е по-евтино на "Вива" стой си на "Вива". На мен ми е по-евтино на "М-тел", защото повечето ми разговори са към "М-тел". Имам малко и към "Глобул". В телефонния си указател имам точно два номера на "Вивател", като досега нито веднъж не съм звънял към тях, имам само два изпратени MMS-а към единия. Защо тогава да минавам на "Вива". А и за мен не е най-важна цената, по-важни за мен са услугите, които не че ги ползвам често, но определено са повече от на "Вивател". Да ги изброявам ли?
И нещо си се заблудил, телефонът отдавна не е само за говорене.
И нещо си се заблудил, телефонът отдавна не е само за говорене.
Добре, мен не ме впечатлява интернета на такова екранче и с такава скорост.. всеки си избира, край на спора,излишно е
За мисля да се възползвам с мтелската си карта мисля дса мина на глобул че там е по изгодно 100минути към 3 номера мтел 1 .С Вивателската няма мърдане разбира се да не съм болен да я сменям
Вероятно и аз ще се възползвам , за да премина към друг оператор (сега съм на Мтел), но първо искам да видя новите оферти, които ще извадят всички оператори, след като преносимостта стане факт. Току виж Мтел се стреснали и направят супер предложения - тогава може и да остана при тях. Аз нямам навик да се влюбвам или намразвам оператори, марки и т.н. , понеже тук не става въпрос за любов и вярност, а за пари. Така че очаквам операторите да се борят с офертите си за мен и много други като мен.
...."тук не става въпрос за любов и вярност, а за пари.".....
Е това е един от най-смислените постове в тази тема, съвсем сериозно.
Е това е един от най-смислените постове в тази тема, съвсем сериозно.
ходи се застреляй бе... колко години вече има Глобул, още преди да тръгнат говорехте същото - Мтел ще фалират до година... после като тръгваше Вива, пак щели да фалират... сега преносимостта, пак щели да фалират...
Само потвърждаваш колко си тъп - купил си Н95 за ГЪЗАРИЯ, но го ползва само като слушалка, за което може да му свърши работа и Сименс Ц25... Ама си е гъзария да си с най-скъпия телефон, нали?
Както съм написал, слабоумчо, имам договор и с Вива, и през тях правя най-много разговори, но само защото и гаджето има Вива - Бонуси безкрай, основно за разговорите с мен. А ако случйно някой ден разговорите от Вива към Мтел паднат под 15 ст, може да си махна Мтел-ската карта изобщо. Дотогава само се показваш колко си повърхностен и ограничен...
Защото точно си като кон с капаци - щом ти говориш само с Вива, значи всички трябва да говорят само с Вива... Иди поне им искай пари за реклама... Ама и за това си тъп и не си се сетил...
Умните хора толерират и приемат мнението на другите, без да се опитват да наложат своето на всяка цена, но ти или си тъп тийнейджър на 13 г, или акъла ти е толкова...
Както съм написал, слабоумчо, имам договор и с Вива, и през тях правя най-много разговори, но само защото и гаджето има Вива - Бонуси безкрай, основно за разговорите с мен. А ако случйно някой ден разговорите от Вива към Мтел паднат под 15 ст, може да си махна Мтел-ската карта изобщо. Дотогава само се показваш колко си повърхностен и ограничен...
Защото точно си като кон с капаци - щом ти говориш само с Вива, значи всички трябва да говорят само с Вива... Иди поне им искай пари за реклама... Ама и за това си тъп и не си се сетил...
Умните хора толерират и приемат мнението на другите, без да се опитват да наложат своето на всяка цена, но ти или си тъп тийнейджър на 13 г, или акъла ти е толкова...
добре де, айде стига с спорове, няма да фалират, ще станат 10 млн абоната, а може и 20 млн, стига сме се обиждали