Ще използвате ли преносимостта на номерата?

Rossoneri
Регистриран: 22 яну 2007, 14:32

Re: Ще използвате ли преносимостта на номерата?

Мнение от Rossoneri » 13 яну 2008, 23:21

az nqma zashtoto sum na viva, mentelite da mu mislqt

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 13 яну 2008, 23:35

KOPELETI,ще ми позволиш ли един невинен въпрос,че вече съвсем се оплете в лъжите си.

Как така приятелката ти има хем неограничени безплатни разговори в мрежата на Мтел,хем използва бонуси безкрай за да си говори с теб??? Нали имаш карта на Мтел,защо тогава си говорите по Вивателските карти?
Или сте някакви мазохисти,които предпочитат да си харчат ограничените минути във Вивател,при положение че разговорите им в Мтел са абсолютно безплатни?

Единия възможен отговор е,че имаш 2 гаджета(за което те поздравявам),а другия възможен е,че си откровен лъжец,в което вече имах възможността да изразя съмнение.

Цитати от избраните лъжи на KOPELETI:

"имам договор и с Вива, и през тях правя най-много разговори, но само защото и гаджето има Вива - Бонуси безкрай, основно за разговорите с мен"

"Приятелката ми има карта на Мтел с неограничени безплатни разговори в Мтел, бз месечна такса и с включени 30 лв безплатен кредит за разговор с другите оператори"

svilata
Регистриран: 05 ное 2006, 23:35

Мнение от svilata » 13 яну 2008, 23:40

Релакс 100+ на М-Тел също е с 3 номера като Глобул Смарт.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 14 яну 2008, 10:20

И в Мтел вече са 100 мин към 3 -ма :)

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 14 яну 2008, 10:23

Имм не 2, а 22 гаджета.

Освен това момичето, за което говоря, има тази Мтелска карта от месец и половина. Просто още не съм преценил дали ще си затварям Вивата, защото сега вече на практика почти не ми трябва...

BOXERA
Регистриран: 06 дек 2005, 01:11

Мнение от BOXERA » 14 яну 2008, 11:32

Dior666 - ti tolkova prost i negramoten i taka smeshno lujesh 4e si li4i kakuv smeshnen kompleksiran slabak si - pulen seliannin - neiskam i da si misla ot koe SELO si - N95 8GB - imash ia na kartinka sigurno i onanirash na snimkata , zapisval si razgovorite - kvi raqzgovori be palia4o - s koi govorish ti ma , sigurno zvunish na operator i tormozish horata sus selskite izrazi i kakuv gazar si - SMESHNIK PROST - ia se shibai i ne ni zanimaavai s glupostite si - zapisvai si tam razgovorite , polzvai si N95cata i TyTN2kata i se shibai v anala - seliak

Spiderman_ot_selo

Мнение от Spiderman_ot_selo » 14 яну 2008, 17:17

Браво,добре го измисли...,но това не променя факта,че си смешен!

Spiderman_ot_selo

Мнение от Spiderman_ot_selo » 14 яну 2008, 17:20

Дотам ли докарахте спора-на кой му е по скъп телефона или колата???
То и аз влязох в коловозите на някои хора,за което съжалявам,но ме дразнят откровените лъжи и заяждания.
Ако нямате какво да кажете конкретно,не си мерете пишките,т.е. сметките,защото комплексарщината прозира!

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 14 яну 2008, 19:35

Радвам се, че те разсмивам. Смехът е здраве, значи допринасям да си здрав...

ofertata
Регистриран: 21 сеп 2005, 12:38

Мнение от ofertata » 14 яну 2008, 20:37

Преносимоста на номерата е нещо което вече е наложено в повече от европейските страни.
(това показва колко назад се движим в областа на комуникациите)

Преносимоста на номерата е услуга с която един оператор иска да покаже колко е лоялен към клиентите си, като им даде право на избор.
(това показва кой се чувства най-сигурен в момента между Vivatel Globul и Mtel)

Аз лично съм абонат на Mtel и на Vivatel.
Очаквам преносимостта на номерата и с удоволствие бих преместил Mtel-ят си номер към Vivatel.
(Предпочитам услугите на компанията тъй като напоследък е доста клиентски насочена)

Като цяло тази услуга е насочена предимно към корпоративните клиенти и то защото, там са хората за които номера е важен)

Отговори