Що е ФИКСИРАН оператор според Ри...Вивател ?
Re: Що е ФИКСИРАН оператор според Ри...Вивател ?
Я ми кажи дали Орбител са тези които не искат да се свържат с Вивател или обратното. Малкия оператор не иска да си разшири достъпа до над 500 000 абонати или големия който е собственост на БТК които по всякакъв начин спъват Орбител не иска да се свърже с няколкото стотин или хиляди абонати на Орбител. Все ми се струва че проблема се нарича БТК.
Re: Уфффф
Виж сега БЕ! За последен път обяснявам и дано този път наблегнеш повече на четенето, отколкото на писането :)
1. Аз не съм абонат на Орбител!
2. Аз съм абонат на Вивател!
3. Като такъв, ме интересува офертата на Вивател.
4. Вивател ми предлага цена към ФИКСИРАНИ оператори.
5. Орбител е ФИКСИРАН оператор.
6. Имам приятели, които използват услугите на Орбител, но НЕмога да се свързвам с тях!
От тук нататък, кой бил ГОЛЯМ и кой малък. Кой на кого трябва да прави с**рка........изобщо не ме интересува. Щом бТк( Вивател ) е решила да си го мери- о.к, но да не го превръща това в проблем на своите абонати.
.
1. Аз не съм абонат на Орбител!
2. Аз съм абонат на Вивател!
3. Като такъв, ме интересува офертата на Вивател.
4. Вивател ми предлага цена към ФИКСИРАНИ оператори.
5. Орбител е ФИКСИРАН оператор.
6. Имам приятели, които използват услугите на Орбител, но НЕмога да се свързвам с тях!
От тук нататък, кой бил ГОЛЯМ и кой малък. Кой на кого трябва да прави с**рка........изобщо не ме интересува. Щом бТк( Вивател ) е решила да си го мери- о.к, но да не го превръща това в проблем на своите абонати.
.
Re: Уфффф
Като цигани сте.. щом не стана на едното, хайде на другото да опитаме.. Аз ви казвам, че орибтел не е единсвения фиксиран оператор, те ми говорят за други неща.. И това не е подвеждаща рекалама! Не и с умисъл.. Ако става дума за подвеждащи реклами това е нищо за сравнение със 640минути в предплатени карти, подробности около мега-промоция и пр. и пр.. Поне политака на Вива не е такава! И каквото и да ми говорите заради липсата на връзка м/у НОВ оператор и МАЛЪК фиксиран такъв не може да направи общо заключение за мобилния такъв!