Сим карти от Булсатком

kpo
Регистриран: 25 сеп 2006, 17:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком

Мнение от kpo » 14 май 2015, 19:39

[Quote]Днес в 13.10 часа видях един тир с ремарке на цариградско. На него пишеше Булсатком целия беше с надпис. Какво ли превозват с него може би клетки или приемници. [/Quote]

Пълен е със сим карти.

hristohh
Регистриран: 14 фев 2015, 21:08

Re: Сим карти от Булсатком

Мнение от hristohh » 14 май 2015, 20:03

София, кв. Света Троица - в апартамент сигнал няма.
София, баш в центъра до президентството - в сграда покритие няма.

Ще продължа с опитите да открия място в София, където имат покритие. :S

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком

Мнение от teou » 14 май 2015, 20:03

[Quote] [Quote]Днес в 13.10 часа видях един тир с ремарке на цариградско. На него пишеше Булсатком целия беше с надпис. Какво ли превозват с него може би клетки или приемници.[/Quote]

Пълен е със сим карти. [/Quote]

За жителите на "град" Люлин.... ъъъъ така де София "с различни части на градовете с покритие с частично по-слаб сигнал, поради изграждане на мрежата."

:P:D

Тия направо върнаха соц-а - Люлин, Младост, Надежда - сателитни "градове" от векове за векове панели.

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Re: Re: Сим карти от Булсатком

Мнение от teou » 14 май 2015, 20:10

Много ми е натоварена тая седмица, иначе бих отделил два часа уикенда и аз да се заиграя. Елементарно е - лаптопа с модема (нямам лте телефон още) на колата и два часа обикаляне и сканиране. Навремето така тествах Макс, но изобщо не е ставало въпрос дали ги има, това дори не ми е хрумвало, че в град в който са обявили покритие то може да е нещо различно от поне 95% и то задължително и на закрито през първа стена, а каква скорост вадят. И си бяха ок от първия ден. На безплатния, не с 18 месеца договор тест. И това беше преди година, а взеха лиценз за мрежа по едно и също време, ако не и след Булсат.

Иначе ако се вярва на колегата по-нагоре - покрили са Люлин. От София друг досега не се е похвалил да ги е виждал.

lubomanev
Регистриран: 29 сеп 2005, 10:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком

Мнение от lubomanev » 14 май 2015, 20:12

Дружба 1 (на затворено) 28411 4G и 28413 4G. На МТЕЛ показа че има 4Г на другите не.

mariois
Регистриран: 25 фев 2007, 15:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком

Мнение от mariois » 14 май 2015, 20:37

Когато се сетя правя по един скан. Мрежата на була съм я срещал на тези места - Студентски град малко по нагоре от УНСС, има някаква бензиностанция. Срещу мола на Цариградско шосе и Паметника Васил Левски.

kamarko
Регистриран: 14 май 2015, 20:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком

Мнение от kamarko » 14 май 2015, 21:07

Ето така изглеждат сим картите, има в определени офиси но има драма с регистрацията към мрежата. Само с някой модели телефони работели пък с други не тръгват уж с 4G бисквитки и таблети тръгвали и трябва apn: [u]bulsat.com[/u] да се въведе но с два телефона не тръгна утре тестовете продължават.
П.с
[u]За смартфони с Aндроид трябва да влезете в сервизното меню
с [B]*#*#4636#*#* (android secret codes)[/B] и да изберете [B]LTE only[/B].[/u]
Вместо [B](android secret codes)[/B] можете да инсталирате от маркета приложението [B]Fix 3G 4G[/B] (върши същата работа - дава директен достъп до сервизното меню). Казват че няма ограничение на обема трафик,постоянно е на бърза скорост.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком

Мнение от KOBRETI » 14 май 2015, 21:45

Ок, значи карти доказано има, включително авторът на темата ми писа, че си е взел. Значи чакаме първите тестове :)

Аз ще намина уикенда през някой офис да видя какво е положението с договора. Ако някой може да го сканира, няма да е зле...

Със CamScanner ще стане за под минутка, включително замазване на личните данни ;)

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком

Мнение от Мilen » 14 май 2015, 22:04

Няма драма с телефоните. По същия метод регистрирах моя, казаха ми го в магазин на Макс Телеком. Метода работи безотказно. Причината явно е в алчноста на GSM производителите, които искат пари от ЛТЕ операторите, за да ги добавят в официалния фърмуер на даден модел телефон. Мафия навсякъде около нас :)

Погледнато генерално, много добри новини. Чакаме първите тестове от притежателите на сим карти. И Булсат, вземете да покриете Дианабад и кв. Витоша, веднага ви ставам абонат.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 14 май 2015, 22:08

Нито кода, нито приложението работи на P7. :D
Явно се очертава и аз да взема карта. Покритието във Варна не е лошо.

Отговори