Сим карти от Булсатком
-
- Регистриран: 28 апр 2015, 22:37
Сим карти от Булсатком
Здравейте колеги,
Днес при обаждане на 080013800 получих информация че вече предлагат мобилен интернет 4G и сим карти могат да се закупят от всеки техен офис в градовете в които имат покритие на мобилната мрежа.
Отново по тяхна информация има достатъчно сим карти по офисите. Някой купил ли си е вече и каква е цената ?
Можете ли да потвърдите това и ако е вярно някакви тестове и коментари за услугата.
П.с
Колеги нека не превръщаме темата в излишни спрове ако някой иска нека звънне на 080013800 или *4800
Днес при обаждане на 080013800 получих информация че вече предлагат мобилен интернет 4G и сим карти могат да се закупят от всеки техен офис в градовете в които имат покритие на мобилната мрежа.
Отново по тяхна информация има достатъчно сим карти по офисите. Някой купил ли си е вече и каква е цената ?
Можете ли да потвърдите това и ако е вярно някакви тестове и коментари за услугата.
П.с
Колеги нека не превръщаме темата в излишни спрове ако някой иска нека звънне на 080013800 или *4800
Re: Сим карти от Булсатком
Пуснали са го вече.
[Quote]http://www.bulsat.com/mobilen-internet.php[/Quote]
[Quote]http://www.bulsat.com/mobilen-internet.php[/Quote]
Re: Re: Сим карти от Булсатком
Глупости! Защо в сайта им няма информация за цени тогава?
Не знам какво са пуснали,но след сканиране мрежата им не излиза в София.
Не не.. ще я превърнем в доста сериозни спорове ако утре отида в някой офис на Булсатком и се окаже, че някой прави или реклама, или антиреклама....
Не се хаби въобще. Нали преди седмица-две го направих. Няма листовки, плакати, телефони, касиерките не са обучени и нямаха инфо. На сайта и не само там нямаше цени, реално. Покритие в квартала също нямаше - тепърва да се пуска и тества клетка.... Толкова много неща няма как и при най-строга организация да се случат за 1-2 седмици. А тяхната организация както всички знаем е мега зле, така че вероятно ще им трябват поне 6 месеца. Освен това ще са кръгли идиоти при официалния старт да не направят малко пр, да се покажат по новини, да поканят журналисти и прочие. А това не се е случило.
Според мен за лятото, с оглед на това, че хората са на морето, което те на тоя етап няма да покриват, няма и смисъл да се напъват. Да се пробват да хванат ученическо студентския сезон септември и да изпреварят през октомври коледните промоции на големите оператори. Това им е подходящ момент за мааалко по-успешен (в смисъл на не чак съвсем мизерен) старт.
Според мен за лятото, с оглед на това, че хората са на морето, което те на тоя етап няма да покриват, няма и смисъл да се напъват. Да се пробват да хванат ученическо студентския сезон септември и да изпреварят през октомври коледните промоции на големите оператори. Това им е подходящ момент за мааалко по-успешен (в смисъл на не чак съвсем мизерен) старт.
Колега ако искаш 198-мата поред тема са Булсат да се вземе по-насериозно от предишните 197 смешки, дай конкретни данни. В кой град в кой офис се продават карти и какви са тарифите. Ако оператора НАИСТИНА е стартирал не би било проблем тази информация да се извести.
Не че не ти вярвам на теб, просто предполагам, че някой от булсат ти е говорил глупости без покритие и те е подвел по телефона.
Не че не ти вярвам на теб, просто предполагам, че някой от булсат ти е говорил глупости без покритие и те е подвел по телефона.
Аз се отказах от Макс (скоро няма да има гласови услуги), а от Булсата тотално- много несериозни! Ще си чакам Мтел да пуснат 4G.
Тука има някакви цени за мобилен интернет: http://www.bulsat.com/tseni-internet.php . Аз имам един въпрос, това как работи, че никога не съм се интересувал. Като флашките от глобул/теленор и другите?
Едит: Дали ще искат подписване на договор? Ако е на безсрочен бих го пробвал. Стига да не е като на Теленора, скоростта да е трагична и да не става даже да си отвориш пощата.
Едит: Дали ще искат подписване на договор? Ако е на безсрочен бих го пробвал. Стига да не е като на Теленора, скоростта да е трагична и да не става даже да си отвориш пощата.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком
Аз също се отказах от МАКС, няма смисъл да им давам по 20 лева ей така си. Булсатком няма какво да се занимавам с тях. те я стартират октомври я не и то с мижаво покритие.
Чакам си 3-те оператора края на 2016 да пуснат истинското 4G, а до тогава нямам нужда от 50-75 мбт и 3G-то ме устройва. Като пуснат плановете тогава ще преподпиша и готово.
Чакам си 3-те оператора края на 2016 да пуснат истинското 4G, а до тогава нямам нужда от 50-75 мбт и 3G-то ме устройва. Като пуснат плановете тогава ще преподпиша и готово.