Скоро тв и домашен интернет от Теленор
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Скоро тв и домашен интернет от Теленор
Нещо да подхвърлиш?Купили са някой кабелен или интернет доставчик?Нещо ще има ли за Пловдив или всичко е само за София?Че договора ми с близу изтича ония мълчат като риби за преподписване а бъдещето им в ръцете на мтел изглежда несигурно.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Скоро тв и домашен интернет от Теленор
Ако е само за София ще глътнат вода. Конкуренцията е доста голяма и малко хора биха решили да сменят сегашния си доставчик.
Хахаха. Такава глупост не бях чел скоро. Ще станели монополист хахах.Явно не знаеш какво е монопол.
Ще станат ако купят БТК, Мобилтел и Булсатком.
Явно си фантазираш. От тези 3те могат булсатком да погълнат, но това също ме съмнява. Дори и да стане не могат да са монополист.
Ще станат ако купят БТК, Мобилтел и Булсатком.
Явно си фантазираш. От тези 3те могат булсатком да погълнат, но това също ме съмнява. Дори и да стане не могат да са монополист.
Re: Скоро тв и домашен интернет от Теленор
Колко по-достоверен източник от изпълнителния директор?
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/11/30/2659795_shte_predlojim_paketni_uslugi_ot_nachaloto_na_2016_g/
:D:D:D
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/11/30/2659795_shte_predlojim_paketni_uslugi_ot_nachaloto_na_2016_g/
:D:D:D
Re: Re: Скоро тв и домашен интернет от Теленор
Ще купят Булсат :)
Дали пък с Нет1 няма да си партнират?
Те имат ТВ и Интернет в София.
Те имат ТВ и Интернет в София.
Re: Re: Скоро тв и домашен интернет от Теленор
Аз това го видях. Ще пуснат и те пакетни услуги. Не съм казал нищо лошо. Изсмях се на монопола:D големи фантазии имат феновете на теленорци.
Не е ли Сат Тв няма смисъл,имат си собствен спътник ,да ги пита човек що се отказаха!
Имат собствен спътник, но не и орбита. Почети малко статиите в Капитал и ще разбереш. Към България могат да излъчват три спътника и за сега това са Виваком, Мтел и Булсатком. Нещо такова беше полагат ни се 3 и вече са налични.
Вероятно ще си партнират с добри доставчици на кабелни услуги.
Вероятно ще си партнират с добри доставчици на кабелни услуги.
То лошо няма да пуснат комплексни услуги телефон/домашен нет/ТВ (тъкмо ще расте конкуренцията и ще падат цените), но докато не видя някакви действия по въпроса не вярвам...