Скрит Номер На Боб
Скрит Номер На Боб
Възможно Ли Е Да Се Скрие Номера На Боб и Ако Да ....Как? С Обаждане На Оператор В Офис Ще Стане Ли?
Re: Скрит Номер На Боб
[Quote]Възможно Ли Е Да Се Скрие Номера На Боб и Ако Да ....Как? С Обаждане На Оператор В Офис Ще Стане Ли?[/Quote]
Имаше писано вече в една от темите за боб. Да възможно е да се пусне CLIR, но трябва да се сръчка системата. Въпрос на преценка от оператора или консултанта. Пробвай първо в магазин на Боб , а след това на оператор 123.
п.п. Оправи си писането или си някой сбъркан тинейджър. Не мина ли тази идиотска мода на писане (woo):X
Имаше писано вече в една от темите за боб. Да възможно е да се пусне CLIR, но трябва да се сръчка системата. Въпрос на преценка от оператора или консултанта. Пробвай първо в магазин на Боб , а след това на оператор 123.
п.п. Оправи си писането или си някой сбъркан тинейджър. Не мина ли тази идиотска мода на писане (woo):X
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Оправи си писането...[/Quote]
Мисли си че е много оригинален а по скоро изглежда тъпо :|
на сайта не присъства тази услуга така че явно както при предплатените не я поддържат.
Мисли си че е много оригинален а по скоро изглежда тъпо :|
на сайта не присъства тази услуга така че явно както при предплатените не я поддържат.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
На сайта не пише и как да си спреш гласовата поща, без да плащаш, но не означава, че не може.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]как да си спреш гласовата поща, без да плащаш[/Quote]
те пък трябва да са малоумни че да го напишат.(whistle)
те пък трябва да са малоумни че да го напишат.(whistle)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Скриване на номер> 1-Диез, 2-31,3-Диез,4-Номерът на който се обаждаш,5-Зелена слушалка(ОК) Спиране на гласова поща> Звезда,Звезда,004,Звезда,0880,Диез,Зелена слушалка(ОК)
Е не можа ли да го напишеш със символите :D
#31#....
**004*0880#
#31#....
**004*0880#
Не Става С Командата Явно Трябва Да Се Обадя Първо На Оператор....
И преди бях писал в някаква подобна тема, но явно е изчезнала далече във форумните дълбини. По спомени - бяха ми отговорили с e-mail на запитването ми дали мога да си активирам услугата CLIR, че не поддържат тази опция. Даже бях копирал отговора за яснота тук. След като прочетох от някой колеги, че все пак имат тази опция, а явно попадам на некомпетентен служител от \"обслужване на клиенти\" опитах с #31#номера и взе че стана. И така до ден днешен имам опцията за скриване на номер.