Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Днес се консултирах със служител на А1. Каза ми, че плана е за 21лв, като първата година скоростта е неограничена, а втората година е на 20Мбита, което според него е достатъчно за гледане на филми и онлайн стриим (примерно футболни мачове).
Ако някоий може да потвърди, дали ми стигат 20 мегабита, благодаря предварително.
При въпрос от моя страна, кога мога да се прехвърля към А1, при положение, че договора ми с еб*ния йетел е до 30.03.23г, мога да се прехвърля най-рано на 01.03.23г.
Въпроса ми към Вас е, ще дължа ли неустойка на стария оператор, който ми казва, че мога да се прехвърля чак когато ми изтече договора, и щели да ми "върнат" едната предплатена такса, или да се доверя на А1 служителя, който ми дава като информация срок от 30 дни по-рано?
Ако някоий може да потвърди, дали ми стигат 20 мегабита, благодаря предварително.
При въпрос от моя страна, кога мога да се прехвърля към А1, при положение, че договора ми с еб*ния йетел е до 30.03.23г, мога да се прехвърля най-рано на 01.03.23г.
Въпроса ми към Вас е, ще дължа ли неустойка на стария оператор, който ми казва, че мога да се прехвърля чак когато ми изтече договора, и щели да ми "върнат" едната предплатена такса, или да се доверя на А1 служителя, който ми дава като информация срок от 30 дни по-рано?
За Smart Unlimited Special 20 съфорумец е споделил характеристиките
https://freeimage.host/i/smart-unlimite ... 20.HcH8eFS
, а за Unlimited Special 21 Plus, който е посочен няколко поста по-нагоре, не съм сигурен какви са му актуалните данни.
https://freeimage.host/i/smart-unlimite ... 20.HcH8eFS
, а за Unlimited Special 21 Plus, който е посочен няколко поста по-нагоре, не съм сигурен какви са му актуалните данни.
само където сега са 9200 в роуминг
този 21 е с 22 лева такса, но ако е плюс е с неограничен на макс скорост в 4г.
За 20,00 лв на месец за 2023 година трябва да има 9 696 МБ в ЕС.
Освен това на такъв договор след 3 месеца цената му ще стане 23,06 лв заради индексирането и тогава ще има 11 180 МБ в ЕС.
Сякаш това количество интернет в роуминг е достатъчно за повечето хора, а и освен това цената на месец на договора е супер.
Ако след 1 март тази скрита оферта я има, тогава да се подписва, защото няма да се индексира договора. Ще се спестят 73.44лв. за две години, а и следващата година индексацията ще е върху 20лв., а не 23.06лв. и съответно по-малко увеличение.
Всъщност това важи за всеки, който реши да (пре)подписва договор с A1.
А1 индексира цените и на скритите планове. През 2022 година ходих в А1 да видя какви оферти дават за телевизия и интернет на приятел и им дадоха първо числа, завършващи на 99 стотинки и после накрая каза как е с половин-един лев по-високата таксата от това, което каза по-рано, заради 3.3% индексацията.JKRL написа: ↑16 фев 2023, 09:54Ако след 1 март тази скрита оферта я има, тогава да се подписва, защото няма да се индексира договора. Ще се спестят 73.44лв. за две години, а и следващата година индексацията ще е върху 20лв., а не 23.06лв. и съответно по-малко увеличение.
Всъщност това важи за всеки, който реши да (пре)подписва договор с A1.
индексирах иетел по още една услуга
вече винетките не си ги купувам през тяхното прилочение да им е честито
вече винетките не си ги купувам през тяхното прилочение да им е честито