Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Йетел защо махнаха плановете със скорости по- ниски от 100? Сега имат само 100, 200 и 400.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Защото 50мбс е за пренос към тях
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Последно какво стана с скрития план на А1 за съществуващи абонати за 21 лв с неограничен интернет на 20 Мбит след първата година?
Съществува ли още и ако да - каква е цената след реиндексацията?
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 13:12
Мога да кажа само за цената след идексацията е 24.20лв, а ако имате отстъпката от 2лв за онлайн плащане е 22.20. Преди идексацията плащах 18.98лв с отстъпката.monster789 написа: ↑16 мар 2023, 08:11Последно какво стана с скрития план на А1 за съществуващи абонати за 21 лв с неограничен интернет на 20 Мбит след първата година?
Днес ми се обадиха да ми правят предложение във връзка с индексацията, давам детайли на текущия план и на предложения.
Текущ:
Такса 26.85
15гб интернет
Неограничени Разговори
Твърдят че след индексацията ще плащам +3.88лв отгоре (въпреки че според условията за индексация на сайта им за такси над 25лв индексацията ще е +2лв)
Предлагат ми:
Unlimited Special 32 - с такса 29.99
Неограничен НЕТ
Неограничени Разговори
Неограничена Скорост
такса след края на договора 39лв
Твърдят също че като преподпиша сега няма да ме индексират следващите 18 месеца - което е под въпрос?
Предлагат и безплатно устройство Alcatel One + слушалки.
Предлагат ми отделно от това и Телевизия + Интернет за дома и твърдят че таксата на мобилния план не е обвързана с ТВ+НЕТ плана тоест няма да е по висока ако не взема и пакета ТВ+НЕТ.
Другото което ми направи впечатление е че в предния пост човек с преподписан план от 20 лева го индексират няколко месеца по късно.
Поста е информативен , ако някой има подобно предложение от което се е въползвал нека да даде малко инфо.
Текущ:
Такса 26.85
15гб интернет
Неограничени Разговори
Твърдят че след индексацията ще плащам +3.88лв отгоре (въпреки че според условията за индексация на сайта им за такси над 25лв индексацията ще е +2лв)
Предлагат ми:
Unlimited Special 32 - с такса 29.99
Неограничен НЕТ
Неограничени Разговори
Неограничена Скорост
такса след края на договора 39лв
Твърдят също че като преподпиша сега няма да ме индексират следващите 18 месеца - което е под въпрос?
Предлагат и безплатно устройство Alcatel One + слушалки.
Предлагат ми отделно от това и Телевизия + Интернет за дома и твърдят че таксата на мобилния план не е обвързана с ТВ+НЕТ плана тоест няма да е по висока ако не взема и пакета ТВ+НЕТ.
Другото което ми направи впечатление е че в предния пост човек с преподписан план от 20 лева го индексират няколко месеца по късно.
Поста е информативен , ако някой има подобно предложение от което се е въползвал нека да даде малко инфо.
Скоростта ти е 40 мегабита
План на Виваком 24.99лв с неогр.мин. и 15000мб, въпреки, че служителката ми каза, че ще бъдат 9000мб.
-
- Регистриран: 20 апр 2012, 02:06
Yetel:
21лв
неограничени минути
неограничен интернет
50мбит скорост
Предлагат го на стари и на нови клиенти
Неофициално
21лв
неограничени минути
неограничен интернет
50мбит скорост
Предлагат го на стари и на нови клиенти
Неофициално
pixel 5
На максимална скорост е интернета. В договора е описано в зависимост от това дали е 5G/4G/3G.
Мисля, че ограничената скорост е когато мб са неограничени и съответно при ограничени мб скоростта е максимална.