Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Те ти показват нек'ви таблици с минути, мегабайти, това-онова (т.е. само това, което им изнася). Аз имам професионално изкривяне и чета между редовете - всяка точка, буква, дума са от значение и ги помолвам да ми принтират договора, да го прочета и да го подпиша на хартия[/Quote]
При мен не е професионално, но се старая като подписвам да знам какво подписвам. На електронен вариант не подписвам(не, че после не може да се сканира т.н.), а консултантите ме гледат накриво. Много ми дреме обаче. После няма да плащам като поп.
С тия оператори трябва а се пазариш като цигански пазар, някой беше казал. Ами се прави според оператора, щом използва циганска политика как по друг начин да направи адекватна оферта.
ПС: Къде е Апълфен? Тук се търаля левче, там стотинки, а он го нема да ни каже какви сме сметкаджии?
При мен не е професионално, но се старая като подписвам да знам какво подписвам. На електронен вариант не подписвам(не, че после не може да се сканира т.н.), а консултантите ме гледат накриво. Много ми дреме обаче. После няма да плащам като поп.
С тия оператори трябва а се пазариш като цигански пазар, някой беше казал. Ами се прави според оператора, щом използва циганска политика как по друг начин да направи адекватна оферта.
ПС: Къде е Апълфен? Тук се търаля левче, там стотинки, а он го нема да ни каже какви сме сметкаджии?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Не, защото се подписваш на таблета преди даже да го видиш договора.[/Quote]
Няма такова нещо.
В последната година три пъти съм подписвал за различни карти при Мтел и Виваком и навсякъде дискутираме, стигаме до разбирателство кое какво да бъде като мой избор, принтира ми се договора, уточняваме съвместно нещата и на хартията едно по едно с потвърждение от моя страна, казваме "Това са нещата" и тогава минаваме на подписи.
Няма такова нещо.
В последната година три пъти съм подписвал за различни карти при Мтел и Виваком и навсякъде дискутираме, стигаме до разбирателство кое какво да бъде като мой избор, принтира ми се договора, уточняваме съвместно нещата и на хартията едно по едно с потвърждение от моя страна, казваме "Това са нещата" и тогава минаваме на подписи.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Офертите от вчера:
Мтел не предлагат мин към стационарни.
Теленор каквото е на сайта като промоция на нон стопите +
за 16лв неогр. + 3gb
за 18лв неогр. + 5gb
за 20/21лв неогр + 8gb
Виваком, всички планове Smart при пренос и преподписване са на цени за комбинация!
за 10лв - 300мин и 600МБ
за 13,50лв - 2250 и 2,25ГБ
за 16лв - неогр. и 5ГБ
за 18лв - неогр. и 12ГБ
за 25лв - неогр. и 20ГБ
От това по-добри планове, няма на къде. Сега и най-големите мрънкалници няма от какво да са недоволни.
Мтел не предлагат мин към стационарни.
Теленор каквото е на сайта като промоция на нон стопите +
за 16лв неогр. + 3gb
за 18лв неогр. + 5gb
за 20/21лв неогр + 8gb
Виваком, всички планове Smart при пренос и преподписване са на цени за комбинация!
за 10лв - 300мин и 600МБ
за 13,50лв - 2250 и 2,25ГБ
за 16лв - неогр. и 5ГБ
за 18лв - неогр. и 12ГБ
за 25лв - неогр. и 20ГБ
От това по-добри планове, няма на къде. Сега и най-големите мрънкалници няма от какво да са недоволни.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Определено Виваком имат най-изгодните оферти.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, но пък от Мтел може да се вземат 2-3 модела телефони изгодно...Понеже ми трябва телефон се чудя, но май още нямам право да преподпиша :| другия вариант е виваком. Ако отида сега и още е рано сигурно ще ме отрежат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако си на Мтел, без проблеми се прехвърляш на Виваком, но си плащаш неустойката. Таксите без отстъпките, без ДДС.
гледам в сайта на Мтел, че са добавили опция за покупка на телефон без тарифен план за техни клиенти - имат и някои изгодни оферти..
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Потвърждавам за Виваком, днес се прехвърлих от Мтел на Вива и избрах плана за 18лв с 12 000МБ.
P.S А то сои ги има сайта.
P.S А то сои ги има сайта.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И аз ще правя абсолютно същото упражнение. За мен лично това е най-доброто като съотношение цена/услуги. Само се чудя колко ще ми искат ментел за оставащите 4 месеца до края на договора.
И аз ще правя същото упражнение. Таксата без отстъпките към Мтел ми е 30лв имам 2месеца от договора още. Неустойката ми е 50лв - 2 такси без ДДС.