Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Mr2faces
Регистриран: 11 юли 2006, 00:20

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от Mr2faces » 03 апр 2023, 14:58

JKRL написа:
03 апр 2023, 10:55
Mr2faces написа:
03 апр 2023, 09:40
JKRL написа:
25 мар 2023, 14:25

Всички (пре)подписали договор от 01.03 няма да им се индексират договорите тази година. Не знам какво са ти казали, но явно е лъжа. Спи спокойно!
Аз преподписах плана си към А1 на 7.03.2023 и сега получавам фактура с индексация 2лв.... Звънях на оператор, казаха ми буквално "Индексираме всичко, без значение кога е подписано". Няма логика, то кога е имало логика при нашите оператори...
Не може да е вярно. Няколко пъти съм ги питал и това са отговаряли написаното от мен. В допълнение, както каза newgraf, първата индексация е след 3 месеца от подписването, ако договорът е подписан тази година. Или лъжеш, или те нещо са сгрешили и са те индексирали по погрешка.
Подай писмена жалба по имейл.

Току-що ги попитах отново и отговорът е същия.
Колега, ти някакъв полиграф ли си или какво? Защото очевидно не разбираш за какво говориш...
Фактурата ми я гледам и в нея има включена индексация! Договора е преподписан с Анекс през Март 2023, звънях на А1, писах жалба на мейл, отговора е все един и същ и той е следния: "Индексираме Ви всички планове, без значение кога сте подписали продължаването на договора".
Ако се сключва НОВ договор (не Анекс за продължаване), индексацията е след 3 месеца след подписването му.
Но тук цялата дискусия я водим за продължаване на абонамент, а не нов договор.

Ако случайно си на заплата към А1 и се опитваш да правиш ПР с подвеждаща информация, да знаеш, че не ти се получава...

stelawallprinter
Регистриран: 22 мар 2023, 16:45

Мнение от stelawallprinter » 03 апр 2023, 16:34

Благодаря за отговорите.
https://wallprinter.bg

chasovnik
Регистриран: 07 юни 2017, 20:20

Мнение от chasovnik » 04 апр 2023, 07:54

chasovnik написа:
26 мар 2023, 10:39
JKRL написа:
25 мар 2023, 14:25
chasovnik написа:
25 мар 2023, 07:57
Да отбележа, че ме предупредиха за индексиране с инфлацията с 15,98% на всички планове под 25 лв. след 31.03.2023 г. - да очакваме калъчка независимо, че сме подписали 3 дни по-рано на някаква цена: Гадове!!!
Всички (пре)подписали договор от 01.03 няма да им се индексират договорите тази година. Не знам какво са ти казали, но явно е лъжа. Спи спокойно!
Получих анексите към договорите и вътре нямаше никакви цени: 3.1 Срокът за ползване на услугите по Договора, предоставяне чрез номера (та), посочени по-горе, се удължава с 24 месеца, считано от посочената в т. 3.2. по-долу начална дата.
т. 5 ДРУГИ бля-бля-бля ако инфлацията е по-голяма от 1% ще има индексация въднъж годишно но не по-рано от 3 месеца от датата на влизане в сила на договора.
Днес излезе фактурата за преанексираната услуга и "запазване" на всички условия по договорите и резултатът е следния: за по-скъпата услуга цената е същата, но за другата от 17,24 нова такса е 20.00 без ДДС или % на индексация за който писах - 15,98% за услуги под 25 кинта без ДДС.
Поздрави!!!!

nahkapa
Регистриран: 06 сеп 2022, 23:04

Мнение от nahkapa » 05 апр 2023, 09:34

Mr2faces написа:
03 апр 2023, 14:58
JKRL написа:
03 апр 2023, 10:55
Mr2faces написа:
03 апр 2023, 09:40

Аз преподписах плана си към А1 на 7.03.2023 и сега получавам фактура с индексация 2лв.... Звънях на оператор, казаха ми буквално "Индексираме всичко, без значение кога е подписано". Няма логика, то кога е имало логика при нашите оператори...
Не може да е вярно. Няколко пъти съм ги питал и това са отговаряли написаното от мен. В допълнение, както каза newgraf, първата индексация е след 3 месеца от подписването, ако договорът е подписан тази година. Или лъжеш, или те нещо са сгрешили и са те индексирали по погрешка.
Подай писмена жалба по имейл.

Току-що ги попитах отново и отговорът е същия.
Колега, ти някакъв полиграф ли си или какво? Защото очевидно не разбираш за какво говориш...
Фактурата ми я гледам и в нея има включена индексация! Договора е преподписан с Анекс през Март 2023, звънях на А1, писах жалба на мейл, отговора е все един и същ и той е следния: "Индексираме Ви всички планове, без значение кога сте подписали продължаването на договора".
Ако се сключва НОВ договор (не Анекс за продължаване), индексацията е след 3 месеца след подписването му.
Но тук цялата дискусия я водим за продължаване на абонамент, а не нов договор.

Ако случайно си на заплата към А1 и се опитваш да правиш ПР с подвеждаща информация, да знаеш, че не ти се получава...
Няма ли да е най-уместно да си снимаш екрана където се вижда индексацията и датата на договора ти (която също я има в апп-а на А1) дружно да се възмутим от А1, а не да четем романи как някой не вярва, а другия е обиден че не му вярват? Подкрепи си тезата с неоспорим материал за да е полезна информацията която даваш.

opiten
Регистриран: 20 дек 2022, 11:54

Мнение от opiten » 05 апр 2023, 20:50

JKRL написа:
05 мар 2023, 19:13
opiten написа:
05 мар 2023, 10:54
От А1 излязоха големи лъжци. Пуснаха тоя 20 левовия план с неограничен нет на 4G и подлъгаха бая народ да се набият с него ушким цената е ниска, въпреки че са знае ли че предстои индексация с ръста на инфлацията. И каква стана тя от 1 март всички тези планове са 15% нагоре. И продължават да го продават, но да си знаете че ще има индексация и за тези които сега го купуват. Просто ще дойде след няколко месеца.
Не е вярно! Няма да има индексация за (пре)подписалите през март и нататък тази година, независимо от абонаментния план.
Ти явно си на заплата в А1. Спри да ръсиш лъжи. Всички които преподписват или сключват нов договор ще имат индексация, независимо през коя част на годината е станало това. Просто тази индексация ще дойде след 3 месеца. Точно за това казах че от А1 излязоха големи лъжци. Пуснали са евтини планове и зарибяват клиенти като си знаят че само след 3 месеца ще ни натресат новите такси. Това го казах още преди 1 месец.

Потребителски аватар
JKRL
Регистриран: 18 фев 2021, 10:41

Мнение от JKRL » 05 апр 2023, 21:26

opiten написа:
05 апр 2023, 20:50
JKRL написа:
05 мар 2023, 19:13
opiten написа:
05 мар 2023, 10:54
От А1 излязоха големи лъжци. Пуснаха тоя 20 левовия план с неограничен нет на 4G и подлъгаха бая народ да се набият с него ушким цената е ниска, въпреки че са знае ли че предстои индексация с ръста на инфлацията. И каква стана тя от 1 март всички тези планове са 15% нагоре. И продължават да го продават, но да си знаете че ще има индексация и за тези които сега го купуват. Просто ще дойде след няколко месеца.
Не е вярно! Няма да има индексация за (пре)подписалите през март и нататък тази година, независимо от абонаментния план.
Ти явно си на заплата в А1. Спри да ръсиш лъжи. Всички които преподписват или сключват нов договор ще имат индексация, независимо през коя част на годината е станало това. Просто тази индексация ще дойде след 3 месеца. Точно за това казах че от А1 излязоха големи лъжци. Пуснали са евтини планове и зарибяват клиенти като си знаят че само след 3 месеца ще ни натресат новите такси. Това го казах още преди 1 месец.
Доказателства имаш ли, които подкрепят твърденията ти или "вЕрвайте ми!" да го приемам за чиста монета?

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнение от Воден-дух » 06 апр 2023, 09:28

Някой има ли идея Вива за преподписване в офис предлагат ли нещо по-евтино от Ънлимитед 300 с такса 36 лева за първите 12 месеца и 40 лева - след това?
Вероятно ще подпиша и за 5 джи домашен интернет с ЕОН телевизия - за такава комбинация няма ли допълнителна отстъпка?

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 06 апр 2023, 11:36

В момента yettel и а1 какво предлагат при пренос към тях за около 20лв на месец?

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Мнение от treyyy » 06 апр 2023, 12:30

Воден-дух написа:
06 апр 2023, 09:28
Някой има ли идея Вива за преподписване в офис предлагат ли нещо по-евтино от Ънлимитед 300 с такса 36 лева за първите 12 месеца и 40 лева - след това?
Вероятно ще подпиша и за 5 джи домашен интернет с ЕОН телевизия - за такава комбинация няма ли допълнителна отстъпка?
Ънлимитед 100, но не е много по-евтин. На 33 лева с комбинирана услуга.

danielbonev
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Мнение от danielbonev » 07 апр 2023, 01:41

Вижте какви "ТОП" предложения ми дават от Vivacom.Аз имам също и ЕОН пакет, но той дори не се визуализира.Дават ми нещо по-скъпо от колкото някой нов клиент би платил :D
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Отговори