И аз имам една VIVA Bonus и получих SMS.Явно наистина всичко ще прехвърлят на Free2Go,пише от 16май.А остава да разберем какво ще стане със самата Free2Go след 30април.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Аз също съм изтървал за free2go, най-яката карта, която съм имал до сега..
Ако някой може да сподели какво се очаква края на месеца
Написано е ясно - старите предплатени карти се прехвърлят на Free2Go.
bomobilebulgaria написа: ↑09 апр 2023, 19:24Аз също съм изтървал за free2go, най-яката карта, която съм имал до сега..
https://www.vivacom.bg/bg/files/20659-o ... o-2023.pdf
Чакаме 30 април
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Ясно, благодаря.gonz0104 написа: ↑09 апр 2023, 19:44bomobilebulgaria написа: ↑09 апр 2023, 19:24Аз също съм изтървал за free2go, най-яката карта, която съм имал до сега..
https://www.vivacom.bg/bg/files/20659-o ... o-2023.pdf
Чакаме 30 април
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Може ли някой да постне скрийншот от СМС-а за прехвърляне на плановете?
https://i.imgur.com/7JJc1qU.jpegmishobehar написа: ↑10 апр 2023, 10:49Може ли някой да постне скрийншот от СМС-а за прехвърляне на плановете?
"Здравейте, от 16.05.23 г. се преустановява поддръжката на настоящия Ви предплатен пакет. Ще преминете на пакет Free2Go с неограничени МВ, валидни и в роуминг ЕС и богат избор от пакети за презареждане. До тази дата използвате включените услуги спрямо настоящата Ви тарифа. Информация за новия тарифен план:vivacom.bg/free2go"
Пише, че има неограничени мегабайти и в роуминг в ЕС. Това и сега ли е така и каква е скоростта? Гледах условията на Free2Go, но не откривам специално да пише за ЕС, че може да се ползва с неограничени мегабайти.
В България са неограничени, но с ограничена скорост - това е ясно.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Ще преминете на плана Free2go и ще имате пакетите като вариант, които са за Free2go ,а те имат неограничен интернет на 64Кбпс след изчерпването на мегабайтите на висока скорост, националн минути и смс-и както и ще имате възможност да зареждате също интернет ,смс-и и минути,които могат да се ползват в ЕС!JKRL написа:https://i.imgur.com/7JJc1qU.jpegmishobehar написа: ↑10 апр 2023, 10:49Може ли някой да постне скрийншот от СМС-а за прехвърляне на плановете?
"Здравейте, от 16.05.23 г. се преустановява поддръжката на настоящия Ви предплатен пакет. Ще преминете на пакет Free2Go с неограничени МВ, валидни и в роуминг ЕС и богат избор от пакети за презареждане. До тази дата използвате включените услуги спрямо настоящата Ви тарифа. Информация за новия тарифен план:vivacom.bg/free2go"
Пише, че има неограничени мегабайти и в роуминг в ЕС. Това и сега ли е така и каква е скоростта? Гледах условията на Free2Go, но не откривам специално да пише за ЕС, че може да се ползва с неограничени мегабайти.
В България са неограничени, но с ограничена скорост - това е ясно.
Едва ли ще пуснат неограничен интернет на определена скорост 2,10,20,50...Мбпс като на договор!
Изпратено от моят 22041219NY с помощта на Tapatalk
Така е, неограничен интернет на 64 kbps, но само ако имате баланс по сметката. Тъпо е как трябва да се презарежда на всеки 60 дни, но може да зареждате от друг абонат, който е на договор с минимум 1 лв. Минимумът за презареждане с карта продължава да е 4 лв.ligaeuropa написа: ↑10 апр 2023, 20:05Ще преминете на плана Free2go и ще имате пакетите като вариант, които са за Free2go ,а те имат неограничен интернет на 64Кбпс след изчерпването на мегабайтите на висока скорост, националн минути и смс-и както и ще имате възможност да зареждате също интернет ,смс-и и минути,които могат да се ползват в ЕС!
Едва ли ще пуснат неограничен интернет на определена скорост 2,10,20,50...Мбпс като на договор!
Като говорим за неограничен интернет на определена скорост, не знам дали 5G ще пуснат скоро на предплатените карти, но хайде да пуснат VoLTE и VoWiFi. Трудно ще спрат 3G на 2100 MHz, както направиха А1 и Йеттел, ако всичките предплатени клиенти трябва да разчитат на 3G за разговори.