Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Точно - уж 5 джи интернет, пък си закрепостен само на един адрес и ако искаш да преместиш рутера на друг адрес или в друго населено място - или не може, или плащаш такса...
Боклуци пълни!
Боклуци пълни!
Ясно, благодаряfashion_m написа: ↑02 май 2023, 11:37Отказвам се от жичните услуги, защото живея в три апартамента в два града, и искам да плащам само един интернет и да си го нося навсякъде с мен. Ето защо и услуги като Net Box / Mobix не ме устройват - защото се закачат към една клетка и имат такси за преместване.
А планът с неограниченото 4Г от А1 е на цена 12 лв на месец.
Преди 10 дена ми изтече договора, отидох до йетел, викам дайте нещо тънко, "викат на 33 лв сте, за 35 лв дрън дрън", викам "другите дават тея неща за 20 кинта" викат "ми хубу" ние не можем да ви дадем, в офиса нямаше жив човек. Отидох в А1, викат "избиваме рибата 19.90, 50 мбита, за 24 месеца, + някви екстри", викам давай. От самото начало бях с тях когато бяха Глобул, т.е поне 20 год. поздравявам ги, че най-сетне успяха да ме изгонят.
Дай малко повече детайли - какъв е този план за 19.90?
този план за пренос ли еilhanbg написа: ↑03 май 2023, 11:12Преди 10 дена ми изтече договора, отидох до йетел, викам дайте нещо тънко, "викат на 33 лв сте, за 35 лв дрън дрън", викам "другите дават тея неща за 20 кинта" викат "ми хубу" ние не можем да ви дадем, в офиса нямаше жив човек. Отидох в А1, викат "избиваме рибата 19.90, 50 мбита, за 24 месеца, + някви екстри", викам давай. От самото начало бях с тях когато бяха Глобул, т.е поне 20 год. поздравявам ги, че най-сетне успяха да ме изгонят.
re Воден дух
Уж 5Г пък викаш ограничен на 100мб
Уж 5Г пък викаш ограничен на 100мб
Викам, че не е нормално уж 5 джи, а да не може да местиш безжичния рутер, където ти е кеф
Какви точно са екстрите? Стрийминг услуги, безплатно пространство в облак? Колко гиги мобилен интернет за роуминг в ЕС предлагат с този план? Блазни ме мисълта да се върна при тези лайнари заради възможността за 12 лева да си взема карта само за данни с неограничен 4 джи интернет...
На мен ми трябваха неограничен нет и минути, другото не ме интересуваше, но сега погледнах. 5гб на макс скорост (после 50 мбит) - тествах в центъра на Сф с фаст.ком, вдигна на 800 мбита. 100 гб място в диск.бг, 12 гб в роуминг, някаква ип тв дет не съм я активирал.Воден-дух написа: ↑04 май 2023, 09:41Какви точно са екстрите? Стрийминг услуги, безплатно пространство в облак? Колко гиги мобилен интернет за роуминг в ЕС предлагат с този план? Блазни ме мисълта да се върна при тези лайнари заради възможността за 12 лева да си взема карта само за данни с неограничен 4 джи интернет...
Естественно.Arthur написа: ↑03 май 2023, 14:10този план за пренос ли еilhanbg написа: ↑03 май 2023, 11:12Преди 10 дена ми изтече договора, отидох до йетел, викам дайте нещо тънко, "викат на 33 лв сте, за 35 лв дрън дрън", викам "другите дават тея неща за 20 кинта" викат "ми хубу" ние не можем да ви дадем, в офиса нямаше жив човек. Отидох в А1, викат "избиваме рибата 19.90, 50 мбита, за 24 месеца, + някви екстри", викам давай. От самото начало бях с тях когато бяха Глобул, т.е поне 20 год. поздравявам ги, че най-сетне успяха да ме изгонят.