Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Вчера преместих една карта от А1 на Йетел в офиса им в Кюстендил. Условията са - неограничени минути към всички в БГ, неограничен интернет на 50 мбита, 25 гб нет в роуминг за 21 лв. Повече от достатъчно. И при условие, че мрежата им е в пъти по - добра от на А1, смятам, че офертата е супер. Препоръчвам!
Най - много това, което ме спечели е отношението на екипа на Йетел и настроението, което цареше в магазина. Наистина ме спечелиха.
Вчера преместих една карта от А1 на Йетел в офиса им в Кюстендил. Условията са - неограничени минути към всички в БГ, неограничен интернет на 50 мбита, 25 гб нет в роуминг за 21 лв. Повече от достатъчно. И при условие, че мрежата им е в пъти по - добра от на А1, смятам, че офертата е супер. Препоръчвам!
Най - много това, което ме спечели е отношението на екипа на Йетел и настроението, което цареше в магазина. Наистина ме спечелиха.
След година и девет месеца ще мислиш по друг начин
При Йетел деградацията е най голяма.
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
... да не споменаваме индексацията, която при мен вместо 15 беше 30 %! Е, бих им шута! за зелените палячовци говоря, да не стават недоразумения!
Приеми моите адмирации, колега. Радвам се, че си изтеглил щастливия билет. Но степента на екзалтирания възторг, с който ги рекламираш, буди в мен съмнение за скрита реклама. Нищо лично.angelstamb написа: ↑01 юни 2023, 12:28И при условие, че мрежата им е в пъти по - добра от на А1, смятам, че офертата е супер. Препоръчвам!
не е реклама , НЕ Не е . Той и колегите му в офиса на Йетел въобще не гонят "таргети" .Nik21 написа: ↑01 юни 2023, 22:20Приеми моите адмирации, колега. Радвам се, че си изтеглил щастливия билет. Но степента на екзалтирания възторг, с който ги рекламираш, буди в мен съмнение за скрита реклама. Нищо лично.angelstamb написа: ↑01 юни 2023, 12:28И при условие, че мрежата им е в пъти по - добра от на А1, смятам, че офертата е супер. Препоръчвам!
И да питам - кога ще те индексират с 4-5 лв. , знаеш ли ? Или за теб не важи , понеже си служител на фирмата .
Може да се отвори нова тема "веселите служители ма йетел"
Всеки има право на мнение и офертата е екстра като параметри и цена. Но "мрежата им е в пъти по-добра" е чисто субективно мнение и не почива на никакви реални факти. На едно мястото едните ще са по-добре, на друго - другите и така.angelstamb написа: ↑01 юни 2023, 12:28Здравейте,
-
- Регистриран: 02 юни 2023, 14:13
В Йетел работят много цигани, нормално е да се лъже на поразия при тях.
За преподписване на Йетел какви оферти има за около 20-25лв?