Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Таксите без отстъпките, без ДДС.[/Quote]
Знам за пълните такси, но цената се плаща без ДДС? Ако е сигурно това е идеално.
Знам за пълните такси, но цената се плаща без ДДС? Ако е сигурно това е идеално.
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой знае ли защо не може да се поднови договор и вземе телефон директно от сайта на Теленор.Преди 2г така направих но явно са го махнали.
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не е точно така.Не забравяй,че Виваком дават тези цени на планове при комбинация.Ами ако нямаме друга услуга на Виваком и няма технически с какво да комбинираме?Някой знае ли текущи скрити оферти и програми на Виваком без комбинация за пренесен номер или за номер с изтекъл договор към момента?:|
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]denko1 Потвърждавам за Виваком, днес се прехвърлих от Мтел на Вива и избрах плана за 18лв с 12 000МБ.[/Quote]
P.S А то сои ги има сайта.
Тези +10 500 MB(в оранжево)само за декември ли са или за целия срок на договора,защото най отгоре пише–
ПРОМО: през целия декември получаваш
до 20 000 MB 4G мобилен интернет
и неограничени минути с план SMART....
P.S А то сои ги има сайта.
Тези +10 500 MB(в оранжево)само за декември ли са или за целия срок на договора,защото най отгоре пише–
ПРОМО: през целия декември получаваш
до 20 000 MB 4G мобилен интернет
и неограничени минути с план SMART....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Пренесох номер на Теленор за 18 лв. намален от 30лв.
Нонстоп.Принципно по лош план от предлаганото от Виваком , но при тях няма опция след няколко месеца да взема телефон.
Нонстоп.Принципно по лош план от предлаганото от Виваком , но при тях няма опция след няколко месеца да взема телефон.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Офертата на мтел днес беше:
-40% 2XL с 11гб
-50% 2XL с 8гб
Не се навиха на -50% и 11гб - нямало такова...
Някой може ли да ме светне - ако звъня на стационарен мтелски телефон през мобилния му номер нали не се води за стационарен разговор?
-40% 2XL с 11гб
-50% 2XL с 8гб
Не се навиха на -50% и 11гб - нямало такова...
Някой може ли да ме светне - ако звъня на стационарен мтелски телефон през мобилния му номер нали не се води за стационарен разговор?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Какви неща включва този план?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Има опция за телефон на теленор, на мен ми го предлагат в момента, а минах на теленор преди 4 месеца :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Има опция за телефон на теленор, на мен ми го предлагат в момента, а минах на теленор преди 4 месеца [/Quote]При Виваком няма възможност , при Теленор има за това пренесох на тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Човека иска да каже,че от Вива няма опция за телефон.