Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз преподписах началото на Март на план който мисля е идентичен като One Unlimited Special 28
До сега се разправх с тия А1, никъде в резюмето на договора я няма отстъпката от 2 лева при плащане. Сега говорих с 123 и ми казаха, че били го пропуснали. И понеже съм в 14 дневния период мисля да прекратя договора и да искам да ми направя нов в който да пише, че имам 2 лева отстъпка...иначе те ще кажат каквото сте си разпиасали..... те са способни на такава глупост
В резюмето на договора не я пише, но трябва да я пише в пълния текст на договора. При мен е така.mjoy383 написа: ↑13 юни 2023, 20:55До сега се разправх с тия А1, никъде в резюмето на договора я няма отстъпката от 2 лева при плащане. Сега говорих с 123 и ми казаха, че били го пропуснали. И понеже съм в 14 дневния период мисля да прекратя договора и да искам да ми направя нов в който да пише, че имам 2 лева отстъпка...иначе те ще кажат каквото сте си разпиасали..... те са способни на такава глупост
Абсолютно всички имат отстъпка от 2лв. при плащане през Моят А1, независимо от вида на договора.
Мерси и на двамата и още един въпрос към @H17MaN_47 - стандатните минути (след изтичане на договора) при теб колко са - 1000 или неограничени?
Интересуват ме минутите след изтичане на договора при текущите "Unlimited Special Plus" планове (не при "ONE Unlimited Special").
Според документа от линка стават 1000, но според "специалната оферта", която ми излиза в Моят А1, пише само "неограничени - Общо национални минути (стандартни + промоционални) за изходящи разговори в България и роуминг ЕС/ЕИЗ", което не съм сигурен как да разбирам.
За разлика от минутите, за скоростта на интернета е уточнено колко става след 12м.
Интересуват ме минутите след изтичане на договора при текущите "Unlimited Special Plus" планове (не при "ONE Unlimited Special").
Според документа от линка стават 1000, но според "специалната оферта", която ми излиза в Моят А1, пише само "неограничени - Общо национални минути (стандартни + промоционални) за изходящи разговори в България и роуминг ЕС/ЕИЗ", което не съм сигурен как да разбирам.
За разлика от минутите, за скоростта на интернета е уточнено колко става след 12м.
Здравейте, искам да Ви попитам нещо. Трябва да преподписвам на сина плана, в момента е на Smart M+ (неограничени минути и 20GB интернет) с цена 22,50лв. Предлагат ми да мина на Unlimited 10 на цена 25,99лв, но дали това ограничение от 10 Mbps на интернета ще е достатъчно за него за гледане на клипчета и Youtube, сякаш ниска ми се струва такава скорост или за мобилен интернет си е нормална. Благодаря предварително.