Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Вивата като си дадоха мрежата на външна фирма дали не сбъркаха
Подкрепям. Аз имам договор с А1 и предплатена на Виваком, защото в повечето случаи А1 работят по-добре за мен, но имам Виваком за резервен вариант. От моя опит при Виваком твърде често в по-рядко населените места станциите имат само 900 MHz. Дано това се промени скоро със 700 и 800 MHz, но аз видях само А1 да добавят оборудване за тези честоти в села.ligaeuropa написа: ↑05 авг 2023, 15:06Да,но А1 поддържат по-високи скорости!dargon1 написа:Винаги съм чувал от познати,че по всякакви села,паланки и затънтени места само Vivacom имат покритие !В планината кой оператор от трите е най-добре?
На село като си бях преди преди няколко дни на Виваком съм пълно до дупка покритие,ноо.. скоростите ниски варират от 10-20Mbps ,което беше проблем при актуализации на приложенията и софтуерен ъпдейт,ама при телевизия и YouTube нямаше ядове!
В планината най-вероятно Виваком е най-добре, ама не живея в планината, така че не ми е проблем на малкото места в планината, където Виваком са по-добре, да ползвам тях. Но като цяло всичките са един дол дренки.
А за коментара отдолу: Ефектът от продажбата на мрежата на Виваком ще го усетиш след няколко години. Подобно на това как сега усещаме липсата на инвестиции след продажбата на Теленор.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Преди две години август съм на една локация в Рила над 2000 м, бях се прехвърлил на Виваком преди няколко месеца. Наложи се да проведа спешен разговор по работа. Гледам телефона - три черти, викам си супер, ще стане обаждането. Допрях телефона до ухото и No service. Със същия телефон по тези места Теленор тогава си държаха 4Г преди да се прехвърля от тях и сравнено с Виваком мрежата им беше доста по-използваема в този район. В конкретния случай добре, че имах един стар Самсунг с карта на А1 (на които им се подигравах тогава), та си проведох разговора. Тази легенда за великата мрежа на Виваком в планините ми е малко хлъзгава.
Здравейте. Имам един въпрос. От няколко дни едид номер ми звъни по няколко пъти и като вдигна се затваря, ако отида в операторската фирма, и питам на кого е номерът, дали биха ми дали тази информация.
Ако е български, набери го и ще разбереш. Ако и тогава пак ти затваря, блокирай този номер и си решил проблема.
Здравейте,може ли някакви отзиви от домашния интернет на А1 с 5г свързаност.сегашния ми е оптика на 100мб.
А доколкото разбирам не може да се вземе extra sim за интернет към този план,защото е с неограничен трафик?ivobel721 написа: ↑04 авг 2023, 09:31Не, за пренасяне от друг оператор ти предлагат:
A1 Unlimited Special 24.99
5000 МБ на максимална скорост, 50 Mbps след това
Неограничени минути в България (без 0700, разбира се)
12 600 МБ в ЕС
Цена: 24,99 лв на месец, но има 3 лв отстъпка за пренасяне от друг оператор и 2 лв отстъпка за онлайн плащане, така че става 19,99 лв, ако плащаш през "Моят А1"
От 1.09.23 ще може да се активира extrasim и за тарифи,които имат неограничени МБ !