Не съм разбрал. Сега ми стана ясно.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Имам един странен въпрос. Той не е за тук, но не искам да отварям нова тема.
Работата ми е свързана със звънене на много хора. Звънейки на А1(Мтелски номера) т.е започващи с 088 всеки втори е пренесен. Случвало се е дори от 10 такива 8 да са пренесени. Това дали е нормално? при другите оператори как е?
Работата ми е свързана със звънене на много хора. Звънейки на А1(Мтелски номера) т.е започващи с 088 всеки втори е пренесен. Случвало се е дори от 10 такива 8 да са пренесени. Това дали е нормално? при другите оператори как е?
Според мен е напълно нормално, да не говорим, че A1/MTel ги има от 1994, през тях са минали много абонати. След това 2001 Globul, и след това Vivatel/Vivacom май стартираха 2005-та или 2006-та. Много номера са пренесени от А1 към другите оператори през годините.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Колеги, някой да има инфо какви са офертите за преподписване на А1 или при прехвърляне на Йеттел?
Миналият месец Йеттел имаха оферта за прехвърляне към тях на 21.99/месец. Предлагат ли я и през септември? Не съм в БГ в момента и не съм имал възможност да питам в някой офис.
Офертата за прехвърляне на А1: 25-3-2=20/месец също беше бомба. Дали я дават и за преподписване?
Благодаря ви.
Миналият месец Йеттел имаха оферта за прехвърляне към тях на 21.99/месец. Предлагат ли я и през септември? Не съм в БГ в момента и не съм имал възможност да питам в някой офис.
Офертата за прехвърляне на А1: 25-3-2=20/месец също беше бомба. Дали я дават и за преподписване?
Благодаря ви.
След като Йетел ми предложиха безумни оферти за преподписване пуснах заявка за пренос към А1 - 27 лв (при онлайн плащане) - неограничен нет на 100 мегабита, неограничени минути,2 дигитални услуги за 6 месеца и Xplore TV Go за срока на договора. Аз лично не разбирам безумното отношение на Йетел към същвствуващи клиенти и това, че не правят дори минимален опит да ги задържат. Абонат съм им от 16 години.
такава е тенденцията през 2 год пренос но при вивата няма на какво да се пренесеш
Да, 20 лева на 50 мегабита в ментел. Онзи ден преминах на нея.AgentOrange написа: ↑04 сеп 2023, 12:23Колеги, някой да има инфо какви са офертите за преподписване на А1 или при прехвърляне на Йеттел?
Благодаря ви.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Идеален план. Това може да значи, че Йеттел също са запазили техния от 21.99 при прехвърляне.
Само не знам дали А1 предлагат нещо толкова добро и при преподписване.
Само не знам дали А1 предлагат нещо толкова добро и при преподписване.
Има ли скрита оферта на йетел за настоящи клиенти между 20лв и 27лв?
Има 23,99лв неограничен нет с ограничена скорост на 20Мб и неограничени мин. За 27 лв скоростта е 100мб и някви дигитални услуги дават.