Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 12 окт 2016, 16:51
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Малко странична информация. Може би е известно за много хора, но мен ме изненада - Виваком не дават устройства на изплащане на нови клиенти, докато при Теленор зависи от кредитна оценка (т.е. е ОК ако кредитната история е добра).
Щях да подпиша на момента с Виваком, но сега трябва да преосмисля дали си струва да се обвързвам при положение, че сегашния Боб (500 от всичко) ми върши работа (имам друг интернет, от който мога да се откажа когато искам). Устройство по-добре да си купя с 100-200 лева по-скъпо ако ще давам парите накуп. За съжаление на Теленор им е доста зле покритието в тази част на София където живея, а с Мтел нямам желание да се обвързвам дългосрочно вече (а и имам редовни 30-40 минути към стационарни, които с новите им планове са +10 лева на месец). Май се оказва, че може и да пропусна тази кампания в моята конкретна ситуация.
Щях да подпиша на момента с Виваком, но сега трябва да преосмисля дали си струва да се обвързвам при положение, че сегашния Боб (500 от всичко) ми върши работа (имам друг интернет, от който мога да се откажа когато искам). Устройство по-добре да си купя с 100-200 лева по-скъпо ако ще давам парите накуп. За съжаление на Теленор им е доста зле покритието в тази част на София където живея, а с Мтел нямам желание да се обвързвам дългосрочно вече (а и имам редовни 30-40 минути към стационарни, които с новите им планове са +10 лева на месец). Май се оказва, че може и да пропусна тази кампания в моята конкретна ситуация.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не само не дават но на последното им събиране на управители на магазини , е обявено че и таблети не може на лизинг. Дори да имаш 9 месеца пак може да не ти дадат телефон дори и с идеална кредитна оценка.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Чудесен спам колега.. това какво общо има с темата или просто ей така да споделиш да ти олекне ?
-
- Регистриран: 12 окт 2016, 16:51
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ами свързано е с условията на офертите - освен цени и гигабайти, има и други важни неща. Втория абзац наистина клони към офтопик, за което се извинявам.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако се обадя на 123 на Виваком ,дали ще ми дадат някоя по-хубава оферта отколкото в офисите им ?
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не, дават това което е по каталог. Поне при мен беше така.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако искаш да снимам моят договор да им го покажеш? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ще съм много благодарен (а и не само аз предполагам) ако качиш частта с нещата вътре. (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не важала била добавката за 1 лев от мтел? Глупости - казах ли ви, че в някои офиси не знаят или не искат да дадат оферти. Сега я дадоха тая добавка по телевизията.
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ще помоля, ако някой има желание да качи договорът на Виваком за мобилна услуга. Благодаря! :)