Супер !
а Виваком до кога ще си излагат с планове 2 мбит,10 мбит ????
Ще ми отговорите ли за този план Surf Unlimited Special какво се случва, защото от 2та офиса, в които бях, ми дадоха различни твърденияligaeuropa написа: ↑01 ное 2023, 18:34Surf Unlimited Specialivokomandos написа:Здрасти колега как се води името на този план, какво да им кажа в офиса? Каква е скоростта на 4г и на 5г и ако взема 5г, ще си работи и на 4г нали, за целия договор ли са еднакви условията, знаеш ли?
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
За е-сим не съм запознат,но за рестартирането се подновява договора с нови 24ч месеца,което означава,че пак трябва да са наново първите 12 месеца на 30лв и след това на 60!markata88 написа:Ще ми отговорите ли за този план Surf Unlimited Special какво се случва, защото от 2та офиса, в които бях, ми дадоха различни твърденияligaeuropa написа: ↑01 ное 2023, 18:34Surf Unlimited Specialivokomandos написа: Здрасти колега как се води името на този план, какво да им кажа в офиса? Каква е скоростта на 4г и на 5г и ако взема 5г, ще си работи и на 4г нали, за целия договор ли са еднакви условията, знаеш ли?
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
1] може ли да се пусне дата картата с есим чип
2] при анексирането на услуга както сега съм в първия период - 12месеца на 30лв 12лв на 60лв - какво се случва с цената - рестартира се все едно е подписана сега ли?