Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Yettel
24 месеца 22 лв
След 24 месеца таксата става 31.99
Вчера се прехвърлих от а1
24 месеца 22 лв
След 24 месеца таксата става 31.99
Вчера се прехвърлих от а1
Добре познатият
План предлаган от няколко месеца
Планът е тотал 31.99 след изтичане на договора. Промоционални плащате 21.99 за срока на договора.
За 24 месеца имате само
Неограничени минути
Неограничен нет. Първата година максимална скорост и 50 мегабита 2рата
20 000 мб в роуминг
Това е
Казаха ми че мога да закупя устройство след 30 дни поне ако искам
Гледам цените на план тотал 31.99
План предлаган от няколко месеца
Планът е тотал 31.99 след изтичане на договора. Промоционални плащате 21.99 за срока на договора.
За 24 месеца имате само
Неограничени минути
Неограничен нет. Първата година максимална скорост и 50 мегабита 2рата
20 000 мб в роуминг
Това е
Казаха ми че мога да закупя устройство след 30 дни поне ако искам
Гледам цените на план тотал 31.99
А, условията по този план на А1 - 19.99 - какви са?! Някой може ли да сподели?!
Smart unlimited special 24,99
19,99 е най-рано след 2-ия месец, защото първия няма как да имаш онлайн плащане, номерата на Ментел, има и такса за активация на сим карта 15 лв. и май такса за създаване на билинг цикъл пак толкова мисля.
неограничени разговори и неограничен нет на 50 мбит след първите 5000 мб, за сметка на това смс-а е 40 ст.
Някой може ли да сподели кога са отчетните дати на Yettel?! И евентуално от какво зависи на коя дата ще те отчитат?!
Зависи на коя дата искаш да ти е отчетна. При мен например е от 20-то число, а на мой роднина е от 25-то число. Друг колега на работа пък е на 15-то число (дори имаше още един, който беше в началото на месеца, ако не се бъркам на 5-то число).
При самото сключване на договора могат да ти преложат подходяща дата, а от там нататък кое ще избереш ти си знаеш.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
"Също така си чакам и новата услуга еон премиум и 1000мбит за 9 месеца по 1лв. След това 62лв 15мес . 39лв за всички пакети е ТОП.markata88 написа: ↑03 дек 2023, 13:42В крайна сметка реших да си остана на Виваком, защото ми предложиха отстъпките, макар и малки и за мен...
Ще си чакам договора с Еконт, отново потвърждавам, че най-добрият канал за преподписване е през 123 - те виждат най-много и на дълбоко, за разлика от магазинна мрежа и чата през сайта.
Та по същество с Еконт в офис ще ми пратят новия договор за изтичащата комбинация:
Айфон 13 за 1050лв
Ънлимитид 300 за 35лв - 6 месеца на 50% - 20лв и 18мес 40лв. Предложиха ми и 2ра опция за 12 месеца 33лв и 12м 40лв, но е повече.
Домашен файбър 1000мбит за 18.8лв.
Също така си чакам и новата услуга еон премиум и 1000мбит за 9 месеца по 1лв. След това 62лв 15мес . 39лв за всички пакети е ТОП.
Включва 1 физически и 1 приложение фрий. Могат още 3 приложения за ТВ да се добавят всяко по 1лв.
На тези две служителки, които ми пуснаха заявките благодаря. Рядко се срещат точни служители през оператор.
Милена и Толя
Включва 1 физически и 1 приложение фрий. Могат още 3 приложения за ТВ да се добавят всяко по 1лв."
Това е само за нови абонати при Виваком, но не и за преподписване. Проверено многократно на 123 и през чата.
Бях написал мнението в темата viewtopic.php?f=14&t=47362&sid=03c2343c ... &start=590
Най-добрата оферта е както аз направих - да си пусна закриване на съществуващата сега еон услуга+интернет - в офис.
В офиса ще ти кажат, че няма как да се разкрие нова услуга на същия адрес след като я закриваш. дрън-дрън - през 123 става номера за момента.
От 123 за дават както бях споменал в другата тема най-добрата оферта - 1000мбит, премиум пакет 9месеца по 1лв. След това 61.80лв.
Което излиза средно 39лв.
Иначе за преподписване ми даваха само 4 месеца по 1лв. И реших да мина през закриване / откриване за да спестя тези 300лв