Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Те и Транфер премахнаха тиквениците...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На сайта няма още нищо при официалните планове,живо ме интересува плана от 24.99 как ще бъде ъпгрейднат,защото сега съм на него с неогр. и 4000 мб. и ако добавят нещо доста примамливо ще преподпиша ,за таен не ставам имам още година.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ти можеш да преподпишеш на плана на който си. Казвам ти го, защото сме на един и същи план (ти ме светна за него преди 2г) и преди 1седмица Мтел ми предложиха да го преподпиша на същите условия, вкл. фиксираните.
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
Теленор от днес:
15.99 - неограничени национални минути + 5ГБ
17.99 - неограничени национални минути + 10ГБ + неограничени смс-и към Теленор
21.99 - неограничени национални минути + 15ГБ + неограничени смс-и към Теленор
От официалните планове обявени на сайта - всички Нонстоп трифи освен отстъпка от таксата получават и 20ГБ нет :)
15.99 - неограничени национални минути + 5ГБ
17.99 - неограничени национални минути + 10ГБ + неограничени смс-и към Теленор
21.99 - неограничени национални минути + 15ГБ + неограничени смс-и към Теленор
От официалните планове обявени на сайта - всички Нонстоп трифи освен отстъпка от таксата получават и 20ГБ нет :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
От днес Нонстоп 30.99 (промо 24.99) е с неограничени национални минути + 20Гб нет + неограничени смс-и към Теленор + HBO GO
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тези 20gb ежемесечни ли са или еднократни?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор ъпдейтнаха сайта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Доста добър отговор от Теленор. :)
P.S. Плана от 15,99 ще е добър за баща ми. Той макар че не иска интернет, е по-добре да го преподпише заради неограничените минути.
P.S. Плана от 15,99 ще е добър за баща ми. Той макар че не иска интернет, е по-добре да го преподпише заради неограничените минути.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Договорът ми с тях е до края на Март другата година.Ако сега отида да ги питам за тези планове ще мога ли да преподпиша?
Сегашния ми е за 14.99лв (1000 минути + 4гб)
Сегашния ми е за 14.99лв (1000 минути + 4гб)