Пакетите са по 20 дни.PowerStanko написа: ↑24 яну 2024, 08:26Тия новите тарифи за предплатените на А1, не бяха ли по 28 дена преди това? Имат ли 5г и роиминг?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте! Ако може да попитам в тази тема. Майка ми почина, на нейно име се водят Инвалиди 160 Домашен телефон: Активен; домашен Интернет - VIVACOM Net Staff Активен; Smart M Мобилен план; Unlimited 300 Мобилен план (ползван от мен). Мога ли да прекратя всички планове и как се процедира? Мога ли да запазя ползвания от мен план, сигурно трябва да се прехвърли на мое име? Ще говоря и с оператора, но първо искам да чуя мнения тук, ако някой е наясно.
С копие от Смъртен акт, не помня дали не искаха и Удостоверение за наследници
Удостоверение за наследници.Suwada22 написа:Здравейте! Ако може да попитам в тази тема. Майка ми почина, на нейно име се водят Инвалиди 160 Домашен телефон: Активен; домашен Интернет - VIVACOM Net Staff Активен; Smart M Мобилен план; Unlimited 300 Мобилен план (ползван от мен). Мога ли да прекратя всички планове и как се процедира? Мога ли да запазя ползвания от мен план, сигурно трябва да се прехвърли на мое име? Ще говоря и с оператора, но първо искам да чуя мнения тук, ако някой е наясно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
PowerStanko написа: ↑24 яну 2024, 08:26Тия новите тарифи за предплатените на А1, не бяха ли по 28 дена преди това? Имат ли 5г и роиминг?
Имат роуминг колкото да имаш обхват, но нямат нито един бонус, който да важи - всичко се плаща по тарифа.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Моля който има информация за скрити планове при прехвърляне на номер между операторите да сподели. Имам номер към Виваком и А1.
Всеки ден се пита едно и също
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Здравейте,
От А1 ми предложиха при прехвърляне за 20лв, договор 24 месеца, неограничени минути и мегабайти, първите 25GB са на максимална скорост и след това скоростта пада на 100mbps.
От А1 ми предложиха при прехвърляне за 20лв, договор 24 месеца, неограничени минути и мегабайти, първите 25GB са на максимална скорост и след това скоростта пада на 100mbps.