Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Пари им трябват .
Арабите искат кинти
В края на март изтича договора ми с виваком. До вчера имах оферти за преподписване. Днес няма нито една, предполагам утре отново ще има, но този път с повишени цени.
Интересно ми е, дали офертата, която дават от йетел за пренос на номер (22лв неограничен нет с 50мбит) ще се запази или и тя ще стане 24.40лв?! Ще поживеем и ще видим, но аз твърдо съм решил да разкарам вивакомчетата, че много изнагляха.
Интересно ми е, дали офертата, която дават от йетел за пренос на номер (22лв неограничен нет с 50мбит) ще се запази или и тя ще стане 24.40лв?! Ще поживеем и ще видим, но аз твърдо съм решил да разкарам вивакомчетата, че много изнагляха.
Ще стане. Дори да беше подписал пак щяха да вдигнат таксата.
Планове, които са подписани от края на миналата година няма да бъдат индексирани, това пишеше в съобщението от йетел.
П.П. Договори, които са сключени след 5.11.'23 няма да бъдат засегнати. Ама трябва и да се чете все пак...
Здравейте,
Благодарим Ви, че се свързахте с Vivacom.
Вашият договор е до 23.03.2024г.
В момента е в период на подновяване.
Предоставям Ви следните предложения:
· Unlimited 300 | 36.49 лв.средна цена | 32.99 за 12 м. | 39.99 (13-24 м.)- .- Неограничени Национални | Неограничени Национални SMS и MMS | Неограничени MB на скорост до 300 Mbps | EON Mobile 60+ канала, Arena Play, DiemaXtra за 6 м. | 2000 MB за роуминг в Сърбия, С. Македония и Турция
· Unlimited 100 | 32.99- Неограничени Национални | Неограничени Национални SMS и MMS | Неограничени MB на скорост до 100 Mbps | EON Mobile 60+а канала, Arena Play, DiemaXtra за 6 м. | 1000 MB за роуминг в Сърбия, С. Македония и Турция
Валидни са до 06.02.2024г.
‐--------------
Какво да правя?
· Unlimited 300 | 36.49 лв.средна цена | 32.99 за 12 м. | 39.99 (13-24 м.)- .- Неограничени Национални | Неограничени Национални SMS и MMS | Неограничени MB на скорост до 300 Mbps | EON Mobile 60+ канала, Arena Play, DiemaXtra за 6 м. | 2000 MB за роуминг в Сърбия, С. Македония и Турция
· Unlimited 100 | 32.99- Неограничени Национални | Неограничени Национални SMS и MMS | Неограничени MB на скорост до 100 Mbps | EON Mobile 60+а канала, Arena Play, DiemaXtra за 6 м. | 1000 MB за роуминг в Сърбия, С. Македония и Турция
‐--------------
Какво да правя?
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Ако си доволен от покритието можеш да подпишеш на Unlimited 300,ако ли не пренос към А1 за 22лв офертата!DemKol написа:Здравейте,
‐--------------
Какво да правя?
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
Ами то не е лъжа това. Прилагат всякакви тактики за да "кълве рибата". Докато бях абонат на A1, при изтичането на текущият ми договор следях персоналните оферти, които ми подаваха през "Моят А1". При първата оферта си викам "не е зле, но за моите нужди ще изчакам по-изгодна". Да ама не - всяка следваща беше за още повече пари. Ако бях изчакал пълният "цикъл" оферти, вероятно пак щяха за стартират от най-евтината, но... писна ми на дедовия и се пренесох на Виваком предплатена Free2Go . Сега съм свободен да дебна нещо изгодно като оферти при пренос, когато ми скимне.