Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз преподписах на 16.99лв. също с 11 Гиги + неограничени към мобилните.
Дадоха ми ACER Liquid Z630 за 1лв. Като цяло съм много доволен, защото за харизен кон си работи и изглежда много добре.
Дадоха ми ACER Liquid Z630 за 1лв. Като цяло съм много доволен, защото за харизен кон си работи и изглежда много добре.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
alpinab, това оферта от Mtel ли е?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
alpinab, ще напишеш ли как точно се водят тези 11гб? дали на цяло или 8гб + някакъв пакет допълнителен. Ако снимаш страницата още по добре :)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Заради фиксираните от вчера 2 карти са на Теленор. За 25лв - 20GB интернет! Незнам дали в света има друга държава с такива оферти. Без пари!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
2XL с -50% + отделен пакет 3ГБ за 4лв с -100%
Финално
1. Договор за 2ХЛ на -50% от цената.
2. Допълнение към горният със -100% от цената.
И така се получават тези 11Гиги. за 16.99лв. Но са на 2 отделни места описани, а не на цяло 11.
Финално
1. Договор за 2ХЛ на -50% от цената.
2. Допълнение към горният със -100% от цената.
И така се получават тези 11Гиги. за 16.99лв. Но са на 2 отделни места описани, а не на цяло 11.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Супер, мерси много, най-сетне разгадахме мистерията покрай тези 11гб (yes)
Може би на мен не ми го предлагат, защото имам цели 2 месеца и нещо до края на договора.
Може би на мен не ми го предлагат, защото имам цели 2 месеца и нещо до края на договора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Като цяло се оказва, че при Мтел офертите с включени телефони са най-добри.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам питане относно Мтел:
Двама мои приятели преди 2 години подписаха в Мтел на коледните промоции (35 лв неограничени минути и 10 гб интернет) и договорите им изтичат в края на месеца.
В офиса на Мтел им дават 40% намаление от 2ХЛ и безплатния пакет с интернета- т.е. 20,39 лв - 11 гб интернет, но те искат да получат максималната отстъпка от този план - 50% > 16,99 лв 11 ГБ, както е споменато малко по-надолу в коментарите.
Момчето в офиса на Мтел казва, че НЯМА такава промоция 50%, само 40% били.
Щом Мтел им дават това намаление от 40%, възможно ли е да получат и офертата от 50%? Интересувам се дали да обикаляме по офисите или да им кажа да се примирят с тази цена - 20,39 - неограничени минути и 11 гб.
Двама мои приятели преди 2 години подписаха в Мтел на коледните промоции (35 лв неограничени минути и 10 гб интернет) и договорите им изтичат в края на месеца.
В офиса на Мтел им дават 40% намаление от 2ХЛ и безплатния пакет с интернета- т.е. 20,39 лв - 11 гб интернет, но те искат да получат максималната отстъпка от този план - 50% > 16,99 лв 11 ГБ, както е споменато малко по-надолу в коментарите.
Момчето в офиса на Мтел казва, че НЯМА такава промоция 50%, само 40% били.
Щом Мтел им дават това намаление от 40%, възможно ли е да получат и офертата от 50%? Интересувам се дали да обикаляме по офисите или да им кажа да се примирят с тази цена - 20,39 - неограничени минути и 11 гб.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, възможно е. И аз започнах от -40% и много бързо склониха и на -50%, но тези 3гб отгоре много им свидят! Пазарене докрай с тези нещастници.
Сега ги карам да ми дадат по-добри условия за ТВ+нет и са се запекли и там. Ама нищо... ще изтрая още 6 месеца и нет1 ще ме лапнат. Всъщност някой знае ли за тв+нет дали можеш да се пазариш с тях? Не искам много - просто да ми вкючат хд каналите на същата цена.
Сега ги карам да ми дадат по-добри условия за ТВ+нет и са се запекли и там. Ама нищо... ще изтрая още 6 месеца и нет1 ще ме лапнат. Всъщност някой знае ли за тв+нет дали можеш да се пазариш с тях? Не искам много - просто да ми вкючат хд каналите на същата цена.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой знае ли офертата за 16.99 на мтел, дали важи за абонати на БОБ?