Не чакай, нищо не предлагат. Адекватен план под 30 лв само при Йетел и А1 при пренос на номер.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А1 - неогр. нет (50 Mbps) и разговори, една безплатна стрийминг услуга ( Netflix, Hbo, Storytel), 3 месеца без такса - 21.99 лв.
Иначе във Виваком в момента са в будна кома и очакват поредната продажба и нови собственици вероятно араби. До края на юли трябва да стане ясно.
С офертата на А1 за пренос от Виваком за 24/22 лева предлага ли се и някаква ТВ или ТВ и Интернет на промоционални цени?
Тази оферта на А1 за пренос от Виваком, задължително се комбинира с договор за същия срок на фиксирана услуга. От А1 най-съм доволен от оптичния интернет, за ТВ не мога да кажа същото, но имат много евтини оферти в офис.
Това не е вярно. Можеш да пренесеш само номера си.
Иначе предлагат ТВ за 9 лв с Android box и тези цени на интернет:
75/45 Mbps - 8,99 лв
150/90 Mbps - 9,99 лв
300/180 Mbps - 12,99 лв
1000/600 Mbps - 37,49 лв (без отстъпка)
Net Box Unlimited 5G - 17,99 лв
Цените са без тв услуга и са за първите 24 месеца от договора. Казаха ми, че няма отстъпка за онлайн плащане.
На мен по телефона ми го дадоха. Имам мобилна услуга, но не са ме карали да я преподписвам или нещо такова. Звъннаха ми по друг повод, аз бях видял тук че се споменава тази оферта. Директно ги попитах и на другия ден договора беше при мен.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Някой с информация от "кухнята" дали планът за пренос към A1 с 50Mbit ще важи и през август?
В най-близкия ми магазин твърдят, че ще е до края на юли, но може и да гонят таргет.
Защото договорът с Вива (които нямат адекватно предложение) изтича около средата на месеца, а последната фактура е на 8мо число.
В най-близкия ми магазин твърдят, че ще е до края на юли, но може и да гонят таргет.
Защото договорът с Вива (които нямат адекватно предложение) изтича около средата на месеца, а последната фактура е на 8мо число.
Нямам информация от кухнята, но по мое мнение офертата ще си е валидна и след това. Аз съм клиент на А1 и като са ми звъняли за преподписване ми казват винаги, че офертите им се сменяли до края на месеца. Това се оказва лъжа (поне от моя личен опит), защото всъщност се сменят на нялолко месеца. Не го мисли това с времето, защото е много възможно да гонят таргет, както предположи.kyltraq написа: ↑29 юли 2024, 14:31Някой с информация от "кухнята" дали планът за пренос към A1 с 50Mbit ще важи и през август?
Колеги, някой знае ли при преподписване онлайн със закупуване на устройство през сайта на Йетел дали може да се посочи датата на влизане в сила на новия договор или става автоматично?