Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Безплатния роуминг в ЕС е по-точно 17600мб, после цена на МБ в роуминг в ЕС 0,0036лв, сега проверих договора
Офертата за пренос към А1 за 22 лв е със задължителна стационарна услуга да ползваш към тях, Йетел за 22 лв нямат това изискване.
Откога е така?
Да не се окаже, че някой отворко те е лъгал в техен офис, не прехвърлям всеки ден, но преди месец нямаше такова условие.
Добре е да се поства само проверена и достоверна информация, особено за момента на прехвърляне, че после нечии извинения трудно ще покрият 1000 лв неустойки да речем.
-
- Регистриран: 05 апр 2020, 10:51
Договора ми с Виваком изтича другия месец и вчера бях в А1. Изрично ме попитаха дали искам фиксирана услуга и планът без такава е 21.99 при плащане онлайн, неограничени минути и мб, 5000мб на макс скорост, след това 50мбпс, 16100 мб. в ЕС
Забравих да питим дами има и услуга Селект, но по-напред сте писали, че има. Та ако е така май няма повод за размисъл.
Офертата на Виваком е unlimited 300 - 300mb, 20.99 за 6м + 41.99 след това или unlimited 100 - 100mb, за 34.99. Обадих им се на 123 и директно им казах каква оферта имам от друг опиратор, но не могли да направят нищо и да измакам договора да изтече и ако имат по-добър план на офиц.страница да мина към него.
Сега ми е излязла последната фактура, мисля да я платя и директно в А1. Сега също съм на 50мб и не мисля, че е бавен, всичко зарежда и върви нормално.
Забравих да питим дами има и услуга Селект, но по-напред сте писали, че има. Та ако е така май няма повод за размисъл.
Офертата на Виваком е unlimited 300 - 300mb, 20.99 за 6м + 41.99 след това или unlimited 100 - 100mb, за 34.99. Обадих им се на 123 и директно им казах каква оферта имам от друг опиратор, но не могли да направят нищо и да измакам договора да изтече и ако имат по-добър план на офиц.страница да мина към него.
Сега ми е излязла последната фактура, мисля да я платя и директно в А1. Сега също съм на 50мб и не мисля, че е бавен, всичко зарежда и върви нормално.
Даа, направо разцепиха с тая оферта. Беше даже 20 лева, ама индексираха. Кофти е само ако искаш да вземеш устройство, защото излиза по-скъпо отколкото в обикновен магазин, и ако ходиш по гората - мрежата и обхвата на Виваком са несравнимо по-добри от на А1.snoopanddmx написа: ↑08 авг 2024, 10:01Договора ми с Виваком изтича другия месец и вчера бях в А1. Изрично ме попитаха дали искам фиксирана услуга и планът без такава е 21.99 при плащане онлайн, неограничени минути и мб, 5000мб на макс скорост, след това 50мбпс, 16100 мб. в ЕС
-
- Регистриран: 05 апр 2020, 10:51
Прехвърлих го пък да видим дали е за добро. Има 15 лева еднократна такса за прехвърлянето и 1 година 1 услуга Селект.
Попитах за закупуване на телефон и преди да минат 6м не могат да ми дадат на изплащане и като ги гледам в сайта да се ориентирам по най-евтиния план за цената на телефона.
Попитах за закупуване на телефон и преди да минат 6м не могат да ми дадат на изплащане и като ги гледам в сайта да се ориентирам по най-евтиния план за цената на телефона.
По принцип е безсмислено да взимаш устройство от оператор на изплащане, а ако взимаш в брой, то само ако ползваш двата най-високи плана има смисъл. Не знам защо хората продължават да се лъжат да изплащат на оператор усторйство.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Лъжат се , защото повечето от хората имат проблеми със задължения и лизинговите компании където са в Технополис, Техномаркет,Зора не им отпускат ,а при операторите лошо ЦКР не влияе!toni955 написа:По принцип е безсмислено да взимаш устройство от оператор на изплащане, а ако взимаш в брой, то само ако ползваш двата най-високи плана има смисъл. Не знам защо хората продължават да се лъжат да изплащат на оператор усторйство.
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
Влияеligaeuropa написа:Лъжат се , защото повечето от хората имат проблеми със задължения и лизинговите компании където са в Технополис, Техномаркет,Зора не им отпускат ,а при операторите лошо ЦКР не влияе!toni955 написа:По принцип е безсмислено да взимаш устройство от оператор на изплащане, а ако взимаш в брой, то само ако ползваш двата най-високи плана има смисъл. Не знам защо хората продължават да се лъжат да изплащат на оператор усторйство.
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk