Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 05 апр 2020, 10:51
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А от къде да се купуват ако не от операторите, по търговските вериги според мен цените са като в операторите без договор?
Пример - Galaxy s24 plus 256 с най-евтиния план еднократно е 1680, в Техномаркет е 1750.
Пример - Galaxy s24 plus 256 с най-евтиния план еднократно е 1680, в Техномаркет е 1750.
Ами не четеш пич какво съм написал! Ако ще взимаш на изплащане взимаш от търг верига, постоянно се въртят без оскъпяване за ралзичен срок от 6 до 24 месеца, излиза по-евтино от изплащане с договор. Ако ще преподписваш на висок план тогава само кеш излиза по-изгодно от оператор. Аз ползвам план за 22 лв от А1, каква сметка бих имал да купувам устройство на изплащане от тях според теб? Ще ми излезе супер скъпо с лихвите.snoopanddmx написа: ↑09 авг 2024, 00:33А от къде да се купуват ако не от операторите, по търговските вериги според мен цените са като в операторите без договор?
А в емаг ти е 1699лв, има го и на 20 вноски без оскъпяване, а в други онлайн магазини цената е под 1500лв.
-
- Регистриран: 05 апр 2020, 10:51
Така е, прав си. Ако са с 0% лихва излиза на сметка от веригите.
Наскоро колежка си поръча от човек в Германия Шаоми 14 Ултра с подарък фотокит-а - 2300 лева, без договори, лизинги и прочие.snoopanddmx написа: ↑09 авг 2024, 00:33А от къде да се купуват ако не от операторите, по търговските вериги според мен цените са като в операторите без договор?
Повтарям - с подарък фотокит-а!!!
Все съм се чудел кой дава толкова пари за китайски брандове извън Китай. 5000нита дисплеи, 100w зареждане, скъпи камери, а на практика получаваш 1000нита дисплей, кофти батерия, лоши камери, лоша изработка, лоша софтуерна поддържка и отстраняване на бъговве. Типично китайска стока от аликеспрес - пише едно, реално получаваш друго, когато започнеш да го ползваш. Не е просто да наблъскаш всичко най-ново в телефона.Воден-дух написа: ↑09 авг 2024, 09:39Наскоро колежка си поръча от човек в Германия Шаоми 14 Ултра с подарък фотокит-а - 2300 лева, без договори, лизинги и прочие.snoopanddmx написа: ↑09 авг 2024, 00:33А от къде да се купуват ако не от операторите, по търговските вериги според мен цените са като в операторите без договор?
Повтарям - с подарък фотокит-а!!!
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Аз като имам S23 какво мислиш, че съм получил?toni955 написа: ↑09 авг 2024, 10:19
Все съм се чудел кой дава толкова пари за китайски брандове извън Китай. 5000нита дисплеи, 100w зареждане, скъпи камери, а на практика получаваш 1000нита дисплей, кофти батерия, лоши камери, лоша изработка, лоша софтуерна поддържка и отстраняване на бъговве. Типично китайска стока от аликеспрес - пише едно, реално получаваш друго, когато започнеш да го ползваш. Не е просто да наблъскаш всичко най-ново в телефона.
Същото, за което говориш и описваш, че и доста по-малко.
Тея отживелици онова китайско, другото виетнамско, ги забравете. Има качествено и не качествено като последните години от Китай излизат стоки изключително качество, а на такива като Самсунг например, само името им стои като етикет.
Ами хвани поработи няколко месеца с тях и ще се молиш за Самсунга. S23 е топ, ползвах го 9 месеца, преди да се върна на Iphone.bomobilebulgaria написа: ↑09 авг 2024, 10:45Аз като имам S23 какво мислиш, че съм получил?toni955 написа: ↑09 авг 2024, 10:19
Все съм се чудел кой дава толкова пари за китайски брандове извън Китай. 5000нита дисплеи, 100w зареждане, скъпи камери, а на практика получаваш 1000нита дисплей, кофти батерия, лоши камери, лоша изработка, лоша софтуерна поддържка и отстраняване на бъговве. Типично китайска стока от аликеспрес - пише едно, реално получаваш друго, когато започнеш да го ползваш. Не е просто да наблъскаш всичко най-ново в телефона.
Тея отживелици онова китайско, другото виетнамско, ги забравете. Има качествено и не качествено като последните години от Китай излизат стоки изключително качество, а на такива като Самсунг например, само името им стои като етикет.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Елате вчераtoni955 написа: ↑09 авг 2024, 11:03Ами хвани поработи няколко месеца с тях и ще се молиш за Самсунга. S23 е топ, ползвах го 9 месеца, преди да се върна на Iphone.bomobilebulgaria написа: ↑09 авг 2024, 10:45Аз като имам S23 какво мислиш, че съм получил?toni955 написа: ↑09 авг 2024, 10:19
-
- Регистриран: 13 авг 2024, 12:00
Гледам, че е доста активна темата, та да се включа и аз. Покрай това, че мисля да си взема телефон, се загледах и в операторите. Йетел последните години все повече и повече ме ядосват и яко расте нагоре цената, а А1 предлагат телефона, който съм харесал на 300лв под пазарната цена ако го платя кеш с план Unlimited L. Работата е там, че имам още доста време от сегашния си договор и по груби сметки ще трябва да платя 240лв неустойки (3 такси на основната стойност + разликата между основната и "промоционалната" до края на договора). Та от 46лв ще падна на 37лв, но файда никаква заради неустойката. Само за телефона евентуално и за това да се махна от Йетелците. И интересното е, че от Йетел не се трогват като ходя или се обаждам да ги питам относно неустойки при пренос на номер. Можете ли да дадете актуална информация дали ако ида в А1 да заявя пренос ще ми звъннат Йетел с адекватна оферта или ги боли онуй, че хората бягат?
Със сигурност в Йеттел не ги интересува дали ще се махнеш. А и те ще разберат, когато вече е задействана процедурата по прехвърлянето, така че не очаквай да ти предложат нещо.YordanIliev написа: ↑13 авг 2024, 12:09Гледам, че е доста активна темата, та да се включа и аз. Покрай това, че мисля да си взема телефон, се загледах и в операторите. Йетел последните години все повече и повече ме ядосват и яко расте нагоре цената, а А1 предлагат телефона, който съм харесал на 300лв под пазарната цена ако го платя кеш с план Unlimited L. Работата е там, че имам още доста време от сегашния си договор и по груби сметки ще трябва да платя 240лв неустойки (3 такси на основната стойност + разликата между основната и "промоционалната" до края на договора). Та от 46лв ще падна на 37лв, но файда никаква заради неустойката. Само за телефона евентуално и за това да се махна от Йетелците. И интересното е, че от Йетел не се трогват като ходя или се обаждам да ги питам относно неустойки при пренос на номер. Можете ли да дадете актуална информация дали ако ида в А1 да заявя пренос ще ми звъннат Йетел с адекватна оферта или ги боли онуй, че хората бягат?
п.п. Кое телефонче си си харесал?