Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

ex_pand
Регистриран: 09 дек 2016, 18:15

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от ex_pand » 09 дек 2016, 18:19

Здравейте! Някой има ли представа дали Мтел ще предложат нови планове с повече мобилен интернет и то на нормална цена, или просто някаква коледна промоция? От две години аз не съм видяла нещо различно от Мтел трансфер, който всъщност вече го няма, а беше що-годе нормален, и Мтел безкрай?
Благодаря предварително!

petar258
Регистриран: 17 сеп 2009, 18:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от petar258 » 09 дек 2016, 19:35

[Quote]Другите нека пускат гръмки оферти, като гледам резултатите им, изобщо не са привлекли много клиенти.[/Quote]
Преди около месец като влязох в офис на Виваком преди мен имаше 2 клиента които се прехвърляха от мтел.Аз също се прехвърлях, на план който видях в тая тема. Това само за около 20 минути...

Tadj
Регистриран: 10 дек 2013, 01:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Tadj » 09 дек 2016, 20:18

[Quote]Малко извън темата, но не се сдържах:
Много долно от твоя страна. Отиваш в Internity да те офертират, които са Франчайз на теленор и които предлагат абсолютно всично, което и теленор и накрая отиваш в Теленор. Служителите в Internity са си изгубили времето да те офертират пък ти накрая пак в теленор. Поне от уважение, че са ти предложили точно тия оферти да беше преподписал при тях[/Quote]

По принцип си гледам моя интерес, пък от другата страна смятам, че трябва да си гледат своя, защото аз, едва ли ще им го гледам.

За мен пък е долно за едно и също нещо да има две цени - за балъци и за светнати.

В случая бях питал в Интернити просто информативно, тъй като исках да видя, дали и при тях няма да ударя на камък. Двете карти не са на мое име и не можех да ги подпиша тогава.
Нямаха и златната версия на Р9 лайт, бяха и в Надежда, а аз съм от Гео Милев.
Но си изиграха ролята много услужливо и подходящо.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от AVKansazov » 10 дек 2016, 00:18

Моите скрити оферти на които преподписах към Теленор тази седмица:
18 лева такса - неограничени разговори + 10000 мб + ония двете приложения FB и WA и теленор смс-и неограничени, с 4г без НВО + една Мото Z-ка в брой за 1080.
18 лева такса - карта за интернет, 25000 мб и 4г + една бисквитка за 20 лв.
Отделно понеже забърсах едно таблетче от вивата със 14000 мб за 15 лева миналия месец на старата промоция картата на ментел за интернета отиде на боклука.От нямане какво да измислят взеха да ми бутат по-ниски абонаменти и да ме кандърдисват за 3-4 лева такса и някаква подобна бройка мегабайти да ми била стояла за резерва.Жалка картинка...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

nike09
Регистриран: 14 юли 2008, 00:55

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от nike09 » 10 дек 2016, 09:40

Имам чувството,че мтел цели да бъде закрит!

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Apple_fan » 10 дек 2016, 12:45

Споко всичко е наред ;)

neblis
Регистриран: 17 авг 2007, 20:24

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от neblis » 10 дек 2016, 16:00

От днес съм в трите последни месеца по договора с Мтел. Обадих се на оператор - предложи ми плана над 20 лв. 1500 минути и 6500 мг бързи. Казах че очаквам нещо по добро и човека обяви че до 2 дни ще ми се обадя със специална оферта от друг отдел.
Някак си успях да се добера чрез сложното им меню до оператор дето дава оферти. Предложи ми същото. Тогава вече не издържах и споделих че конкуренцията дава за 18 лв. Неограничени и 12 гб. бърз...Тогава въпросния оператор обяви че ме прехвърля към свой колега дето можел да направи супер супер спец. оферта. Викам ок....чаках 8 минути....накрая някаква с голямо отегчение ме уведоми пак за подобна мизерна оферта. Аз пак викам какво дава конкуренцията. Тогава сякаш и бърках в портфейла ми вика че дават за 17 лв 8 000гб и неограничени за мобилни.
Казах че явно другите дават по добри условия а отговорът бе че щели да ми стигат бързите гигабайти и било рационално решение от моя страна. Наложи се да и обясня кое е рационално и кое не и разликата между мнение /аз съм имал необосновано мнение/ и факт - по добрите оферти са факт а не нечие мнение...Те така все пак и казах че си гонят клиентелата така...

zlostorko
Регистриран: 01 юли 2011, 10:32

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от zlostorko » 10 дек 2016, 16:26

Аз спирам да се занимавам, днес последно в ринг мола не ми дадоха заветните +3гб. Ще чакам февруари и ще преподпиша на плана Мтел Край. Реално не ми трябват, но е тъпо. Имал съм 7 звезди за лоялност?! WTF викам и на тая - колко е макса 100 ли? Щото явно не ми стигат за 3гб...

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от NickRey » 10 дек 2016, 16:53

А ти свърза ли се с центъра за лоялни клиенти? От там, какво ти казаха?

zlostorko
Регистриран: 01 юли 2011, 10:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от zlostorko » 10 дек 2016, 17:04

Тези по магазините точно на тях звънят мисля. Иначе съм говорил с някаква овца ама не знам дали е била от лоялния отдел. На теб колко ти оставаше от договора преди да преподпишеш? Може би развързват кесията само ако е последния месец.

Отговори