Благодаря ,преди време ползвах free2go и бях доволен.Сега явно пак ще трябва да ги ползвам,въпреки че са поскъпнали и са 20,а не 30 дни както преди.EYESCREAM написа: ↑21 авг 2024, 11:41
FREE2GO Mix L+ - 8400 МВ бързи и безплатни, 15 лв за 21 дни. Ако са ти много - с Yettel може да ти дойде по-евтино с по-малко мегабайти, но по-сложна схема - комбинация от бонуси при презареждане + активиране на пакет като се натрупат достатъчно останали пари. При три презареждания ще ти останат 15 лв, с които можеш да пропуснеш четвъртото и да активираш пакет АLL40 за 30 дни за 13 лв. Горе-долу се падат 5125 МВ за 20 дни и ще спестяваш грубо 15-16 лв на 80 дни, така че горе-долу нещата опират до това да спестяваш тези пари за сметка на 3375 МВ на 20 дни.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Реално вече на месечна база са на цена като на тези неограничени планове от 22 лв, които се коментират тук при Йетел и А1. Още по-голям минус, който си струва да се знае е, че няма VoLTE, което в чужбина и на план не знам как стои като поддръжка, но FREE2GO нямат дори и в България.BANANA_18 написа: ↑22 авг 2024, 13:49Благодаря ,преди време ползвах free2go и бях доволен.Сега явно пак ще трябва да ги ползвам,въпреки че са поскъпнали и са 20,а не 30 дни както преди.EYESCREAM написа: ↑21 авг 2024, 11:41
FREE2GO Mix L+ - 8400 МВ бързи и безплатни, 15 лв за 21 дни. Ако са ти много - с Yettel може да ти дойде по-евтино с по-малко мегабайти, но по-сложна схема - комбинация от бонуси при презареждане + активиране на пакет като се натрупат достатъчно останали пари. При три презареждания ще ти останат 15 лв, с които можеш да пропуснеш четвъртото и да активираш пакет АLL40 за 30 дни за 13 лв. Горе-долу се падат 5125 МВ за 20 дни и ще спестяваш грубо 15-16 лв на 80 дни, така че горе-долу нещата опират до това да спестяваш тези пари за сметка на 3375 МВ на 20 дни.
Естествено , че ти е роуминг не виждаш ли какво писше роминг + стационарни мрежи дания. И не си бил таксуван защото имаш сигурно международни минути. Имаш ли?ivobel721 написа: ↑21 авг 2024, 20:32Аз съм преглеждал. Заповядай извадка от последната ми фактура:
Звънях на датски номера, докато съм в Дания. (Бях болен, звънях на лекари.) В колона B е моят номер, в колона C е набраният номер.
Когато набера български номер, докато съм в роуминг, излиза в този формат: Изходящ разговор Роуминг ЕС - ЕС мобилни мрежи Cosmote, Гърция
При всичките ми обаждания, съм таксуван 0,00 лв.
Няма никакво значение дали има или няма международни минути. Щом устройството е регистрирано в чужда мрежа си е роуминг. Роумингът в ЕС е с цени, като в домашната мрежа. Ако имаш включени минути към всички мрежи в БГ, то в роуминг ще черпиш от тях, без значение към коя държава от ЕС звъниш. Това се отнася за нормални номера, а не такива с добавена стойност. като 0700 или 0900 (за БГ). Международни разговори се отчитат, когато си в ДОМАШНАТА мрежа и звъниш в чужбина. Човек, двама души ти го обясняваме, ти обаче отказваш да чуеш. Прочети малко що е роуминг, и що е международен разговор.
https://europa.eu/youreurope/citizens/c ... dex_bg.htm
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
+1NSWDG написа: ↑23 авг 2024, 09:36Няма никакво значение дали има или няма международни минути. Щом устройството е регистрирано в чужда мрежа си е роуминг. Роумингът в ЕС е с цени, като в домашната мрежа. Ако имаш включени минути към всички мрежи в БГ, то в роуминг ще черпиш от тях, без значение към коя държава от ЕС звъниш. Това се отнася за нормални номера, а не такива с добавена стойност. като 0700 или 0900 (за БГ). Международни разговори се отчитат, когато си в ДОМАШНАТА мрежа и звъниш в чужбина. Човек, двама души ти го обясняваме, ти обаче отказваш да чуеш. Прочети малко що е роуминг, и що е международен разговор.
Имам международни минути, но е безплатно дори и да нямаш. Международните ми минути не са изразходвани за това.nomercy написа: ↑23 авг 2024, 09:13Естествено , че ти е роуминг не виждаш ли какво писше роминг + стационарни мрежи дания. И не си бил таксуван защото имаш сигурно международни минути. Имаш ли?ivobel721 написа: ↑21 авг 2024, 20:32Аз съм преглеждал. Заповядай извадка от последната ми фактура:
Звънях на датски номера, докато съм в Дания. (Бях болен, звънях на лекари.) В колона B е моят номер, в колона C е набраният номер.
Когато набера български номер, докато съм в роуминг, излиза в този формат: Изходящ разговор Роуминг ЕС - ЕС мобилни мрежи Cosmote, Гърция
При всичките ми обаждания, съм таксуван 0,00 лв.
Каквото се опитвам да покажа е, че А1 не прави разлика дали звъня в България или в друга страна в ЕС, докато съм в роуминг в ЕС. Щом имам безплатни обаждания в България, в роуминг в ЕС мога да звъня на други номера в ЕС безплатно.
Здравейте ! Някой може ли да даде идея за предплатен пакет или план на чуждестранен мобилен оператор, с включени разговори и нет в България. Или за подобен esim пакет с нет. Идеята ми е да го ползвам за по няколко дена месечно, когато съм по хижите ни. Там често обхват има само единия от нашите мобилни оператори, а не искам да купувам пакети и за трите.
Един приятел ползва тези:kdkrastev написа: ↑24 авг 2024, 21:13Здравейте ! Някой може ли да даде идея за предплатен пакет или план на чуждестранен мобилен оператор, с включени разговори и нет в България. Или за подобен esim пакет с нет. Идеята ми е да го ползвам за по няколко дена месечно, когато съм по хижите ни. Там често обхват има само единия от нашите мобилни оператори, а не искам да купувам пакети и за трите.
https://www.budgetthuis.nl/mobiel
Връзват се към Yettel и VIVACOM, но би трябвало да се връзват и към A1.
Предплатена дългосрочно в Роуминг, максимум 3 месеца