В началото на тази година при предложиха в А1 при пренос на мобилен номер от Виваком - неограничени минути и мегабайти на скорост 50 mbps, домашен интернет на 300 mbps и телевизия 170 канала за 40 лв. при две годишен договор. Не знам дали все още е валидно, но в тази цена телевизията и интернета бяха 24 лв, а мобилния план 16 лв.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Днес в един офис ме излъгаха, че трябва да преподпиша старата си карта с план за мобилен интернет за да взема този план. Така щях да имам два плана за мобилен интернет, което не е ок. Не споменаха, че мога да преподпиша договор за гласови услуги. Явно ме намазаха.JKRL написа: ↑22 авг 2024, 09:09Офертата е само за текущи абонати на A1(мин. от 3 месеца/платените фактури) и е от скритите. Името му е нещо от сорта на Surf Unlimited Special. Подписването на договор за тази карта с интернет е обвързано със задължително преподписване на някоя текуща услуга на A1(интернет, ТВ, мобилна услуга).
Ако си от Сф пиши на лично, мога да ти дам една карта да ползваш само ще си плаща такста, че мисля да е спирам. Иначе преподписваш мобилна услуга не е задължително да е мобилен нет...
Днес след доста преговори в офис на yettel успях да преподпиша моя договор на 22 лв.
Аз преди 2 години подписах на 28лв. , след индексациите плана ми достигна 38 лв.
Искам да благодаря на създателя на тази тема!
Аз преди 2 години подписах на 28лв. , след индексациите плана ми достигна 38 лв.
Искам да благодаря на създателя на тази тема!
T.e. до сега си си бил на Йетел и си успял без прехвърляне на номера от друг оператор?
Да успях да преподпиша без прехвърляне на номер от друг оператор.
Тази група прави чудеса при мобилните оператори
Колеги нещо тънко - нет и минути, при прехвърляне от вива към а1?
Благодаря
Благодаря
Важат ли още тези оферти на А1 и Йетел за пренос, 22 лв, неограничени минути и мегабайти?
Че другата седмица на 6 септември ми изтича договора към Виваком.
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
Че другата седмица на 6 септември ми изтича договора към Виваком.
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk