Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте, някой, има ли информация за плановете на йетел от ниския ценови диапазон. Днес влизам в 3-те месеца за преходписване в момента съм на план 8.99, а най евтиния план, който ми предлагат в момента в приложението е 12.99. По евтин план от този дали има?
Договора ми изтича на 28.09.24г.
Защо нямам анекс?
Вмомента съм на Unlimited Special Plus 21. И ми предлагат план за 28 лв.
Ако отида в офиса ще получа.ли. анекс?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Би трябвало да може, поне преди можеше в офис.DemKol написа: ↑01 сеп 2024, 15:56Договора ми изтича на 28.09.24г.JKRL написа: ↑21 авг 2024, 10:04Макар да съм далеч от изтичане на договора(преподписан е на 11.04.2024 след онзи бъг, когато бяха видими може би всички планове за предпопидписване), имам опция да подпиша анекс за продължаване за нови 24 месеца. Преди тази опция излизаше в последните 3 месеца.
https://i.imgur.com/Re9GNeI.png
Защо нямам анекс?
Вмомента съм на Unlimited Special Plus 21. И ми предлагат план за 28 лв.
Ако отида в офиса ще получа.ли. анекс?
Нещо за четвъртият оператор не се ли чува ?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
..
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Ако договорът ти е изтекъл, тогава няма какво да запазваш. Това се прави преди да изтече договора.
A1 са прецакли плановете за преподписване и трябва да се внимава! Допълнителната услуга Select за план Unlimited Special Plus 25 е безплатна за 3 месеца, а не 12, както беше преди! За Plus 28 ми пише, че е за 12 месеца, но и него и другите може да прецакат.