Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте. Преподписах на същия план на Йетел. От 26.49 на 25.99. 50 мегабитовия план.
nbamrvolte написа: ↑12 сеп 2024, 06:54Аз направо мисля да го спирам тоя номер. И без това не го ползвам изобщо.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако са толкова крайни нещата - близък вариант ти е да го прехвърлиш на предплатена (от Виваком към Виваком обаче ще трябва някой да каже дали става - от други мобилни оператори става със сигурност). И така веднъж годишно зареждаш с карта 4 лв и си пазиш номера жив. Ще имаш безплатни входящи дори в ЕС. Ако някак си поддържаш 0.01 ст. баланс (най-лесно става някой абонат на Вива да ти прати), ще имаш и безплатен бавен интернет в България.
Пролетта съм прехвърлял от Вива на Вива, сега не зная.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Само да те питам ползвал ли си подобен план, защото май не си. Ако беше позлвал, щеше да знаеш, че :teleg написа: ↑11 сеп 2024, 07:11с 2 мбпс какво ще правиш? Че и за 12 лв първите 9 месеца, после колко ще го направят този комичен план?И на мен ми предлагаха ънлимитед 2 или 10, което е смешно и от няколко дена сме пренесени с жена ми в Йетел с неограничен план, неогр. скорост първата година, втората 50 мбпс, за 21.99 лв/мес. Виваком явно не се трогват да им бягат клиентите.nbamrvolte написа:Имам предложение за преподписване на Вива за 11,99лв за първите 9 месеца. За Unlimited 2.
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
-Страници се зареждат съвсем нормално, освен ако не са супер големи, защото винаги като тръгнеш да зарежаш нещо има един пик около 7-8 мегабита за секунда и после пада на 2. Тоест първият мегабайт, мегабайт и него го зарежда супер бързо.
- Става за видео на 480p без проблеми, на моменти дори за 720p ,тоест ако устройството ти не е с кой знае какъв екран си гледаш съвсем нормално.
-Става за стрийминг на музика от гугъл плей мюзик, спотифай и подобни на най-високото качество, изобщо няма ниакква разлика с план на по-висока скорост или неограничена такава.
-Става без никакъв проблем за разговори по вайбър и подобни.
-Фейсбук, месънджър, инстаграм, тикток всичко върви плюс видеа и лайфове.
Така че плана си върши работа идеално, разбира се може да е на по-ниска цена, щеше да е по-добре, но много зависи за какво използваш телефона.
С видео 480р по-скоро ще ми иде да си издрънча телефона в земята, отколкото да гледам видеото.
Не съм си взел FULL HD телефон, за да пускам 480p видео Ако свалям пък торент филм към 2-3 гб, ще е голямо чакане. Всеки има различни нужди и потребление. Теб щом те устройва, ползвай го със здраве.[BG]Agent_Kowalski написа:Само да те питам ползвал ли си подобен план, защото май не си. Ако беше позлвал, щеше да знаеш, че :teleg написа: ↑11 сеп 2024, 07:11с 2 мбпс какво ще правиш? Че и за 12 лв първите 9 месеца, после колко ще го направят този комичен план?И на мен ми предлагаха ънлимитед 2 или 10, което е смешно и от няколко дена сме пренесени с жена ми в Йетел с неограничен план, неогр. скорост първата година, втората 50 мбпс, за 21.99 лв/мес. Виваком явно не се трогват да им бягат клиентите.nbamrvolte написа:Имам предложение за преподписване на Вива за 11,99лв за първите 9 месеца. За Unlimited 2.
-Страници се зареждат съвсем нормално, освен ако не са супер големи, защото винаги като тръгнеш да зарежаш нещо има един пик около 7-8 мегабита за секунда и после пада на 2. Тоест първият мегабайт, мегабайт и него го зарежда супер бързо.
- Става за видео на 480p без проблеми, на моменти дори за 720p ,тоест ако устройството ти не е с кой знае какъв екран си гледаш съвсем нормално.
-Става за стрийминг на музика от гугъл плей мюзик, спотифай и подобни на най-високото качество, изобщо няма ниакква разлика с план на по-висока скорост или неограничена такава.
-Става без никакъв проблем за разговори по вайбър и подобни.
-Фейсбук, месънджър, инстаграм, тикток всичко върви плюс видеа и лайфове.
Така че плана си върши работа идеално, разбира се може да е на по-ниска цена, щеше да е по-добре, но много зависи за какво използваш телефона.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Така е, аз не свалям торенти на телефона. Но да кажеш че не става за нищо, не е вярно. Става за доста неща. В колата като съм по 8 часа и слушам музика не ми е нито скорост нито торенти нитоfull hd
Едит:
Всъщност Сега пробвах 720p и си работи без да прекъсва значи до това става. Просто като информация за който се интересува.
Едит:
Всъщност Сега пробвах 720p и си работи без да прекъсва значи до това става. Просто като информация за който се интересува.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Някъде в интернет имаше информация,че дори FullHD иска само 5-6Mbps чак вече за 4К иска над 20Mbps[BG]Agent_Kowalski написа:Така е, аз не свалям торенти на телефона. Но да кажеш че не става за нищо, не е вярно. Става за доста неща. В колата като съм по 8 часа и слушам музика не ми е нито скорост нито торенти нитоfull hd
Едит:
Но ,ако имаш възможност вземи плана с 20Mbps вместо този с 2Mbps
Изпратено от моят 23090RA98G с помощта на Tapatalk
tsim,
баси яките оферти, чак се радвам че минах скоро на Йетел, дано като ми изтече договора, предложат нещо подобно като твоето
аз бих избрал най-евтината оферта за преподписване, защото дигиталните услуги не са ми важни, а скоростта е напълно достатъчна, поне от това което виждам при теб
баси яките оферти, чак се радвам че минах скоро на Йетел, дано като ми изтече договора, предложат нещо подобно като твоето
аз бих избрал най-евтината оферта за преподписване, защото дигиталните услуги не са ми важни, а скоростта е напълно достатъчна, поне от това което виждам при теб