Аз бих изчакал да минат трите месеца, дотогава е възможно да ти предложат нещо по-добро.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А1 май доста са орязали офертите за лоялни клиенти по отношение на услугите Select... В профила ми излизат 2 предложения на по-висока такса от сегашната ми - едната е с услуги Select за 3 месеца, а тази с по-голяма такса е с услуги Select за 12 месеца само. До скоро бяха за 12 или 24 месеца...
Няма смисъл да чакаш. Имаш три варианта :
1. Да избереш този план за 27.99 лв.
2. Да провериш дали А1 имат добро покритие на адреса ти и да питаш в техен офис дали все още предлагат изцяло неограничения план за 23.99 лв. Същият като този за 27.99 лв. е по отношение на характеристиките.
3. Да пробваш във Виваком офис да си прехвърлиш номера на предплатена услуга и ако стане, да заредиш 10 лв в картата и на следващия ден да прехвърлиш номера си пак към Йетел и ще ти предложат плана за 22 лева, пак всичко неограничено.
не мисли ,направо подписвай 27,99 лв. по добра (евтино) няма да получиш нито от Йетел нито от А1 и Виваком
мисля че на този план скоростта е 50 мбит
Смяна на оператора все още не ми е опция, тъй като не ми е изтекъл договора и ще има неустойки. Освен това, на работното ми място мрежата на А1 е трагична, а там прекарвам по 8-9 часа на ден...
Значи единственият ти друг вариант е скритата оферта за 22 лв, но там скоростта е 50 Mbit. Едната врътка е горенаписаното с вивакомската предплатена, а тука друг потребител сподели, че е успял от Йетел на Йетел да се прехвърли на този план, така че може и да успееш дори и без тези схеми. Като гледам какви оферти предлагат - явно са решили да слезнат на Земята и може и наистина вече да не е само при прехвърляне.
Цената е от главно значение. Ако ми го дават за 10лв., ще се замисля, ама средна цена над 20лв, не е оферта, защото за 22лв имаш 50Mbps. Това коментираме.[BG]Agent_Kowalski написа: ↑12 сеп 2024, 17:13Само да те питам ползвал ли си подобен план, защото май не си. Ако беше позлвал, щеше да знаеш, че :teleg написа: ↑11 сеп 2024, 07:11с 2 мбпс какво ще правиш? Че и за 12 лв първите 9 месеца, после колко ще го направят този комичен план?И на мен ми предлагаха ънлимитед 2 или 10, което е смешно и от няколко дена сме пренесени с жена ми в Йетел с неограничен план, неогр. скорост първата година, втората 50 мбпс, за 21.99 лв/мес. Виваком явно не се трогват да им бягат клиентите.nbamrvolte написа:Имам предложение за преподписване на Вива за 11,99лв за първите 9 месеца. За Unlimited 2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
-Страници се зареждат съвсем нормално, освен ако не са супер големи, защото винаги като тръгнеш да зарежаш нещо има един пик около 7-8 мегабита за секунда и после пада на 2. Тоест първият мегабайт, мегабайт и него го зарежда супер бързо.
- Става за видео на 480p без проблеми, на моменти дори за 720p ,тоест ако устройството ти не е с кой знае какъв екран си гледаш съвсем нормално.
-Става за стрийминг на музика от гугъл плей мюзик, спотифай и подобни на най-високото качество, изобщо няма ниакква разлика с план на по-висока скорост или неограничена такава.
-Става без никакъв проблем за разговори по вайбър и подобни.
-Фейсбук, месънджър, инстаграм, тикток всичко върви плюс видеа и лайфове.
Така че плана си върши работа идеално, разбира се може да е на по-ниска цена, щеше да е по-добре, но много зависи за какво използваш телефона.
Много специална оферта, 10 години съм при тях и все ме качват на пангъра.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
При теб вече ще е необходима опцията смяна на оператор, защото е много тази такса , която ти предлагат за разлика от човека по горе на който са предложили оферта от 27-28лв , което си е супер!PinHeaDi написа:
Много специална оферта, 10 години съм при тях и все ме качват на пангъра.
Изпратено от моят 23090RA98G с помощта на Tapatalk