Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Зравейте! Дали за пренос към Виваком има някакви оферти?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Глупости, абсолютно същата работа са си, просто са му предложили такава цена, защото явно е бил на плана за пренос. Като го предложат на някой, който е на по-висока такса, да се похвалят.
еми значи ще прелитаме от оператор на оператор, няма как, не сме се женили за тях, няма място за лоялност щом искат да ни клатятdefierofodds написа:Глупости, абсолютно същата работа са си, просто са му предложили такава цена, защото явно е бил на плана за пренос. Като го предложат на някой, който е на по-висока такса, да се похвалят.
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
В крайна сметка, ходих в офис и успях да преподпиша на плана за 21,98 лв. - неограничени минути, неограничени национални МВ със скорост до 50Mbps, 17600 роуминг МВ в зона ЕС. След изтичане на договора таксата става 31,99 лв.
как така ти са дали по ниска цена от настоящия ти договор
ами Йетел явно са хора, за разлика от кръвопийците ВивакомDemKol написа:как така ти са дали по ниска цена от настоящия ти договор
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
И ментел също. Сутринта половин час ме убеждаваха да преподпиша "само 50 стотинки по-скъпо", накрая трябваше да им затворя.
Но не вярвам при Йетел да е по-различно, има някакво недоразумение в случая.
Предния ден ми звъняха да ме поканят в офиса им за преподписване, тъй като имали добри промоции в момента. Аз поисках да ми кажат някаква конкретна оферта, за да не се разкарвам напразно. Заявих им, че от А1 ми предлагат за пренос план за 22 лв. и обмислям евентуално прехвърляне. Служителката ми отговори, че и те имат такъв план, но трябвало да отида на място, за да се провери дали ще ми го дадат.
Когато отидох в офиса, отново им казах, че имам оферта за пренос към А1 за 22 лв. Служителката потвърди, че мога и при тях да преподпиша на такъв план. Поиска разрешение от управителя и той се съгласи.
На другия ден изпратих сестра ми и тя преподписа на същия план (след малко увъртания от страна на служителите).