Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
За доста хора оферта HIT на предплатена, за около 12 лв/месец ще е достатъчна.
Би ли споделил в кой офис се случва това преподписване.
Благодаря
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Защо да не може минаваш на предплатена на друг оператор и след 1м.отново се връщаш за офертаretarded написа: ↑25 фев 2016, 17:06Тези скрити планове само за прехвърляне ли си остават или могат да ти ги предложат при изтичащ договор?
1. Ако не, има ли смисъл въпросната 'врътка':
Минаваш на предплатена към друг оператор и после се 'прехвърля' към стария идеята да ползваш промото или ще видят в системата че до скоро си бил при тях така или иначе и няма да стане ?
2. Ако прехвърлиш номер и после се върнеш обратно към 1вия оператор ще остане ли този 'сигнал' при набиране, че номера е прехврълен ?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Няма причина да не може, аз тъкмо това им казах като ме зарибяваха със "само 50 стотинки по-скъп план" - че според сегашните реалности по-добре да чакам изтичането и да се местя на предплатена за месец към Вива, а после обратно към тях.
Мисля, че все повече хора се усещат и не им минават номерата, така че ще трябва рано или късно да мислят за промяна на стратегията.
Мисля, че все повече хора се усещат и не им минават номерата, така че ще трябва рано или късно да мислят за промяна на стратегията.
-
- Регистриран: 15 сеп 2024, 11:40
Някой да има информация какво може да се очаква след продажбата на yettel? Може ли да има подобрение, или по-скоро обратното?
Досега след поредица от продажби да е станало по-добре? Същите са и от Ментел и Грабоком.
mikepatton написа: ↑27 сеп 2024, 19:37Някой да има информация какво може да се очаква след продажбата на yettel? Може ли да има подобрение, или по-скоро обратното?
Ще вдигнат цените
Колкото и да сменяват името и собственика политиката на маркетинг отдела е една и съща от византийско време когато бяха Глобул,след 20г.предплатената още няма call wait за какво говориме само циганите използват техните услугиmikepatton написа: ↑27 сеп 2024, 19:37Някой да има информация какво може да се очаква след продажбата на yettel? Може ли да има подобрение, или по-скоро обратното?
Тоест излиза, че всички съфорумници тук, които споделиха че ползват услугите на Йетел, включително и аз, сме цигани, това ли искаш да кажеш?mach написа: ↑27 сеп 2024, 21:24Колкото и да сменяват името и собственика политиката на маркетинг отдела е една и съща от византийско време когато бяха Глобул,след 20г.предплатената още няма call wait за какво говориме само циганите използват техните услугиmikepatton написа: ↑27 сеп 2024, 19:37Някой да има информация какво може да се очаква след продажбата на yettel? Може ли да има подобрение, или по-скоро обратното?