22лв. е, ако си плащаш сметката през Моят A1, да не забравиш. Скоростта е повече от достатъчна и няма да имаш проблем.IliqnaMitkova написа: ↑25 окт 2024, 15:03Здравейте! В голяма чуденка съм. Тези дни от виваком, преминах на договор към А1. Подписах договор "Smart Unlimited Special" уж за 22 лв.
Това, което ме притеснява е, че мобилният интернет на максимална скорост е 5 000. След изразходването им има следния текст, който не ми е много ясен "максимално достижима скорост за сваляне ( download) в мрежата на оператора след изразходване на МВ на максимална скорост" 50 Mbps. Някой може ли да ми обясни, дали след като изразходя тези 5 000 МВ на максимална скорост, ще имам проблем с използването на интернет? Също така грешка ли направих, че от 10 000 МВ на виваком, преминах към А1, но първоначалната уговорка, преди подписване на договора беше че ми предоставят 50 Мbps, a не 5 000? Ще се радвам на отговори и ако има проблем, да прекратя договора, ако има такава възможност.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Абсолютно същата работа. Най-доброто им е 25 лв с 1 услуга селект за целия договор и освен да изчакам да ми изтече, не виждам смисъл да преподписвам.koftibe написа: ↑25 окт 2024, 15:11Гледам добре се справяте да разтягате темата 5 страници назад само схеми с ваучерни "планове".
Админа е добре да ъпдейтва 1-ва страница или да премести темата само с актуални оферти.
Звъннаха ми от А1 за предподписване.
В момента използвам неограничени минути и нет на 4G със скорост над 100mbps 25.25 (след индексации 2 години)
Предложиха ми:
1. 29.99 (нещо такова) с плащане онлайн 27.99 + 1 тон глупости, че е само с 10ст. на ден повече от сегашната дрън дрън + телефон за 20лв.
+ 12 месеца селект услуга
2. 27.99 (нещо такова) с онлайн 25.99 със същите условия + 200 минути международни + 3 месеца селект услуга.
След като казах, че не ползвам горните ми предложиха анекс за 2 години на 25.25 (т.е. с индексираната такса) не оригиналната от 20.99
Освен Yettel 22лв всичко неограничено има ли нещо интересно на пазара в момента ?
Този на Йетел не съм го и чувал, но определено звучи по-добре..
То с тези индексации за 2 години ще мине 30лв ако се обвържем.
С йетел не се занимавай там индексацийте са брутални,за една година 25%
Здравейте! Абонат съм на А1, като договорът ми изтича скоро. Както може да се предположи, офертата която ми направиха е далеч от привлекателна, въпреки че съм техен абонат от 18 години.
В този ред на мисли, знам че миналата година имаше врътка, където можеше да се прехвърлиш на ваучер на Виваком (с цел запазване на номера) и след това веднага да се прехвърлиш обратно към А1. Съответно искам да попитам дали това все още е възможно и ако да - какви са стъпките (никога досега не съм прехвърлял телефонен номер).
В този ред на мисли, знам че миналата година имаше врътка, където можеше да се прехвърлиш на ваучер на Виваком (с цел запазване на номера) и след това веднага да се прехвърлиш обратно към А1. Съответно искам да попитам дали това все още е възможно и ако да - какви са стъпките (никога досега не съм прехвърлял телефонен номер).
Отиваш на предплатена на Виваком и след 30 дни обратно към А1 за офертата от 22лвinsp1r3 написа: ↑06 ное 2024, 18:56Здравейте! Абонат съм на А1, като договорът ми изтича скоро. Както може да се предположи, офертата която ми направиха е далеч от привлекателна, въпреки че съм техен абонат от 18 години.
-
- Регистриран: 03 сеп 2024, 11:47
Може, разбира се, аз така направих. От почти 40лв такса, прехвърлих на ваучер на виваком, изчаках 1 месец и се върнах на а1. Тогава го има предложението за 24,99лв и още 2лв отстъпка при онлай плащане. Успех!insp1r3 написа: ↑06 ное 2024, 18:56Здравейте! Абонат съм на А1, като договорът ми изтича скоро. Както може да се предположи, офертата която ми направиха е далеч от привлекателна, въпреки че съм техен абонат от 18 години.
На A1 каква е най тънката оферта в момента за Data карта, че искам да сложа на колата. Като прехвърлях телефоните от Yettel на A1 на плана Special Unlimited (или нещо такова) за 21.99 лв с отстъпката при плащане през А1 ми предлагаха карта вързана към основната за интернет за някаква сума (+5-6 лв отгоре, вече не помня точно), но ми казаха, че ще работи само в Бъглария, а на мен ми трябва и за Румъния например. Иначе сега все пускам хот спот и като слезеш и се качваш си е играчка.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Екстра сим сигурно са ти предлагали, но тя е ограничена до 10GB, ако на основната карта си с неограничен трафик.sonaki написа: ↑06 ное 2024, 22:16На A1 каква е най тънката оферта в момента за Data карта, че искам да сложа на колата. Като прехвърлях телефоните от Yettel на A1 на плана Special Unlimited (или нещо такова) за 21.99 лв с отстъпката при плащане през А1 ми предлагаха карта вързана към основната за интернет за някаква сума (+5-6 лв отгоре, вече не помня точно), но ми казаха, че ще работи само в Бъглария, а на мен ми трябва и за Румъния например. Иначе сега все пускам хот спот и като слезеш и се качваш си е играчка.
Благодаря! А проблем ли е, че в момента ми остава по-малко от месец до изтичане на настоящия ми договор?krasimir11 написа: ↑06 ное 2024, 22:06Може, разбира се, аз така направих. От почти 40лв такса, прехвърлих на ваучер на виваком, изчаках 1 месец и се върнах на а1. Тогава го има предложението за 24,99лв и още 2лв отстъпка при онлай плащане. Успех!insp1r3 написа: ↑06 ное 2024, 18:56Здравейте! Абонат съм на А1, като договорът ми изтича скоро. Както може да се предположи, офертата която ми направиха е далеч от привлекателна, въпреки че съм техен абонат от 18 години.
Също така, защо трябва да се изчака месец пред новото прехвърляне?
И не на последно място, кои са най-изгодните предложения за Виваком ваучер?
Последна промяна от insp1r3 на 07 ное 2024, 09:05, променено общо 1 път.