Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Sharky_80 » 12 дек 2016, 15:09

На мен ми се бяха обаждали от Мтел с оферта за неограничени мобилни и 8 гб. интернет за 20,38лв, но аз им отказах! След това два пъти ходих в офис на Мтел да плащам сметки и между временно да питам каква оферта ще ми предложат за преподписване (договора ми изтича февруари), но ми казаха, че няма налична оферта все още за мен да съм чакал да ми се обадят по телефона с индивидуална оферта! Ще почакам до края на януари и ако не ми дадат и стационарни разговори им казвам чао! Лошото е, че жената дава зор от 2 месеца за нов телефон и май ще се наложи да го купувам не от мобилните оператори!

cheto
Регистриран: 04 авг 2006, 20:45

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от cheto » 12 дек 2016, 15:10

Искам да прехвърля карта на Боб към договор към някой от операторите на такса около 10лв. Къде е най-изгодно да се премине и какъв скрит план има за тези пари ? Картата се ползва от дете ученик и не прави повече от 100 минути разговори, мобилен интернет ще се ползва.

Johnniie
Регистриран: 20 апр 2013, 16:35

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Johnniie » 12 дек 2016, 16:23

Доколкото съм запознат неустойките,които трябва да се заплатят при прекратяване на договора се уреждат от Общите условия на оператора.Общите условия на Мтел са променени и обхващат не само нови договори сключени след промяната,а и такива които към момента на промяната са действащи.Мисля,че ще му начислят както отстъпките така и субсидията за телефона.

neblis
Регистриран: 17 авг 2007, 20:24

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от neblis » 12 дек 2016, 17:27

Добре а защо на мен двама оператори и служител в магазин на ментел ми казват, че нямало да доплащам за телефона или за отстъпките. Понеже съм бил в последните 3 месеца нямало да има такива неустойки. Не казвам че не си прав, но ако е така то много здраво лъжат.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от velnsl » 12 дек 2016, 17:39

Ще натрупат чеевенти точки пред шефа като те избомбят с едни 100-200лв, а и ще им дойде добре като коледен бонус.

ПС: Аз зареждам темата, щракам на "последно мнение" и връщам 1-2 странички според колкото съм пропуснал.

neblis
Регистриран: 17 авг 2007, 20:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от neblis » 12 дек 2016, 17:44

Ами за това не бързам да прехвърля номера. Договорът ми е до 10 ти март 2017 г.
Кога е най сигурно да прехвърля номера в началото на март ли?

chefolino
Регистриран: 13 мар 2015, 21:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от chefolino » 12 дек 2016, 18:01

сакам да си подпиша едната карта на 2XL с мтел и да взема Леново S60 , щото е за левче еднократно и с 2 симки и за тая работа дето ми трябва е идеален ... е в цяла Варна го нямат. Ама интересно нямат и другите тънкана телефони по левче - две еднократно . Ходих обикалях , дърво . Едно аверче , бивш служител на ниво продавачка зад щанд ме светна , че тия тънките оферти на апарати обикновенно ги скатават служителите и управителчето на обекта с цел да ги пуснат на някой техен човек или при преподписал будала ,да не му предложат официално за левче апарата и после да го "изпишат с подправен документ" за тях си и после в ОЛХ-а. дейба мършите, а го държат в сайта им ,че е на оферта

polax1
Регистриран: 13 яну 2016, 19:51

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от polax1 » 12 дек 2016, 18:09

Днес ходих да си плащам сметките и тъй, като съм в последните 3 месеца ми скочиха с оферта и тука идва чуденката може ли да не съм разбрал...?
Предлагат за 15,99 неограничени минути към всички и 5гб или
17,99 неограничени и 10 гб...
Аз ли не съм разбрал, може ли минутите да са неограничени към всички?

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от NickRey » 12 дек 2016, 18:22

Ако говориш за Теленор (?) имат и двете оферти.

polax1
Регистриран: 13 яну 2016, 19:51

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от polax1 » 12 дек 2016, 18:29

За тях говоря.
Ми супер, а аз си мислех, че не съм разбрал....:D
Ще преподписвам и двете карти8)

Отговори