Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това сигурно ли е, че ако мина на план от 10 лв за 1 година и на другия ден се прехвърля съм друг оператор, ще платя само 3 такси - от 30 лв.?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Една питанка и от мен към някой по запознат: По същата логика ако преподпишеш договор не може ли да се откажеш в 7-дневен срок без неустойка ?
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
7 дневен срок, ама само ако си заявил да влезе в сила след 7 дни.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Но нали като преподпишеш, ти получаваш нови 24 месеца, демек пак няма да платиш само 30 лв. То не става така да минеш на по-ниска такса пък да си ти остане срока до края на договора без промяна. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В Фейсбук страницата на Теленор заплашиха да ме блокират понеже изразих негативно мнение за цените на мобилните апарати при тях :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]В Фейсбук страницата на Теленор заплашиха да ме блокират понеже изразих негативно мнение за цените на мобилните апарати при тях[/Quote]
Това си е сериозна заплаха. Най-добре потърси защита от компетентните за това органи или си купи 3 апарата от тях без да се пазариш като извинение!
Колега(а и към останалите като теб), излез малко от фейса и живей в релният свят. Виж колко реални приятели в буквалният смисъл на думата имаш, не просто познати или списък с имена и си направи една равносметка за живота [B]реалния[/B].
Какво като те блокират?
Какви лоши последствия може да има за теб?
Като отидеш да им дадеш парите си няма да ти ги вземат ли?
Аз не ползвам фейс или ползвам, но то поне е около 1-2 пъти на 2-3 месеца за не повече от 5 минути и не съм умрял, нито ми е станало нещо.
Пука ми, че някой от някъде щял да ме блокира и изхвърли!
Това си е сериозна заплаха. Най-добре потърси защита от компетентните за това органи или си купи 3 апарата от тях без да се пазариш като извинение!
Колега(а и към останалите като теб), излез малко от фейса и живей в релният свят. Виж колко реални приятели в буквалният смисъл на думата имаш, не просто познати или списък с имена и си направи една равносметка за живота [B]реалния[/B].
Какво като те блокират?
Какви лоши последствия може да има за теб?
Като отидеш да им дадеш парите си няма да ти ги вземат ли?
Аз не ползвам фейс или ползвам, но то поне е около 1-2 пъти на 2-3 месеца за не повече от 5 минути и не съм умрял, нито ми е станало нещо.
Пука ми, че някой от някъде щял да ме блокира и изхвърли!
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тук не става дума за висене в фейсбук а за отношението към клиента :)
[quote]В Фейсбук страницата на Теленор заплашиха да ме блокират понеже изразих негативно мнение за цените на мобилните апарати при тях [/quote]
Същото правеха и преди 2 години, когато масово се оплакваха от лошата мрежа и неизгодните планове.
Същото правеха и преди 2 години, когато масово се оплакваха от лошата мрежа и неизгодните планове.
Ако си написал рани простотии или "леко" си ги понапсувал е напълно нормално да получиш блокиране.Силно се съмнявам някой да те блокира само за това, за което споменаваш, ако си го написал нормално.
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Новите цени за SMART плановете на VIVACOM са просто убийствено добри. Проверете сайта.