Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Още 2 лв. и ще получиш също неограничени минути, но с 12ГБ от Виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Смарт XS е много по-зле от Смарт Нет М. Повече минути(300) и МВ(3000) ми се струва напълно излишни за 95% от хората.
Как е положението с преподписването при Виваком преди 3 месечния период в края на договора? Може ли да се преподпише към по-скъп план например?
Как е положението с преподписването при Виваком преди 3 месечния период в края на договора? Може ли да се преподпише към по-скъп план например?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не. Аз тъкмо влязох в три месечния период и октомври преподписах.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте.Някой знае ли какво ще пущат Теленор от днес или утре?Питам защото щях да преподписвам 3 карти и техен служител ми каза да изчакам след 15-ти декември.Щели да дават някакви подаръчета.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам ходене до Теленора после при моя човек. Ако някой иска да разпитам конкретно за нещо, да си каже сега. За скритите планове всичко е ясно.
Лично за мен си ще попитам, дали ще има някакви отстъпки от аксесоарите Samsung Gear S3 Frontier, Samsung Gear Fit 2, Samsung Gear IconX и Samsung Gear VR за коледа.
Лично за мен си ще попитам, дали ще има някакви отстъпки от аксесоарите Samsung Gear S3 Frontier, Samsung Gear Fit 2, Samsung Gear IconX и Samsung Gear VR за коледа.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз се интересувам, дали ще има от догодина LTE-Advanced и ще важи ли само за по-скъпите планове, какви са слуховете?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да ама цената на Смарт Нет М е 13.99лв а на Смарт XS - 10.49 така че нормално Нет М да е по хубав защото е една идея по скъп... нокой беше споменал че може да се вземе Смарт Нет М на цена като в комбинация при пренос на номер но не е така. Цената си е 13.99 и това е.. ако комбинираш с друга услуга може на 9.99
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Аз се интересувам, дали ще има от догодина LTE-Advanced и ще важи ли само за по-скъпите планове, какви са слуховете?[/Quote]
Каза ми, че засега това са само слухове. Като започне да се говори за това, и получат служебни имейли за събитието, ще е необходимо поне година това да стане реалност. Това ми каза.
Скритите планове ще продължат да съществуват и след нова година. Не очаквайте обаче за 10лв 20 гиги и неогр.разговори.(cyber)
Каза ми, че засега това са само слухове. Като започне да се говори за това, и получат служебни имейли за събитието, ще е необходимо поне година това да стане реалност. Това ми каза.
Скритите планове ще продължат да съществуват и след нова година. Не очаквайте обаче за 10лв 20 гиги и неогр.разговори.(cyber)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Всъщност да аз гледам цените с втора услуга. И двата плана са 9.99лв