Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
МРЗ в Гърция е 3 пъти и нещо по-висока, а плановете са 10 пъти по-скъпи.
Както и да е... някой нещо за 100гб от ментел?
Както и да е... някой нещо за 100гб от ментел?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[quote]Почти позна. все пак на мтел не са им унжни такива стотинкаджии - надписали или 15-20лв и сметка и вдигат панаири. Чудо голямо! Къде не са ги дали тия левчета.[/quote]
Ами проблемът при насписването на сметки се крие в средностатистическия необразован българин. Как пък аз досега не съм имал нито една надписани сметка било то за телефон, вода, ток и др.?!Имаме едни от най-ниските цени за комунални услуги в Европа.
[quote]защо си мислиш, че тая тълпа не е за прекратяване на договори??[/quote]
Иска ти се..ха ха. Впрочем аз виждам най-много хора във офисите на Виваком, след това Мтел, а тези на Теленор почти винаги са празни или с 1-2 човека.
[quote]То пък и качеството едно такова...[/quote]
Ами за хейтъра всичко е черно.
Ами проблемът при насписването на сметки се крие в средностатистическия необразован българин. Как пък аз досега не съм имал нито една надписани сметка било то за телефон, вода, ток и др.?!Имаме едни от най-ниските цени за комунални услуги в Европа.
[quote]защо си мислиш, че тая тълпа не е за прекратяване на договори??[/quote]
Иска ти се..ха ха. Впрочем аз виждам най-много хора във офисите на Виваком, след това Мтел, а тези на Теленор почти винаги са празни или с 1-2 човека.
[quote]То пък и качеството едно такова...[/quote]
Ами за хейтъра всичко е черно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, ама оператора като иде да купува оборудването плаща Х евро, колкото плащат и в западните страни (че и повече заради обемите). Никой няма да ги пита "я кажи в коя страна ще го монтирате ... а колко е минималната работна заплата в България ... а нисък ли е стандарта в България? .... добре даваме оборудването на 1/2 цена ... ".
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Ами проблемът при насписването на сметки се крие в средностатистическия необразован българин. [/Quote]
Че подписва договори с такива некоректни компании, тази при която си на заплата. Това, че не си ги засякъл не значи че не са надписвали. Просто не си ги хванал(такова нещо как да се приезнае). Бит и иВан не си признават!
[Quote]Имаме едни от най-ниските цени за комунални услуги в Европа. [/Quote]
Особенно на ток, на който никой не може да обясни как се сформира цената му. Важно е, че по заплати гоним върховете в Европа и вече почти достигаме изостаналите африкански републики.
[Quote]Ами за хейтъра всичко е черно.[/Quote]
Как ми се иска да е само хейт и на мен.
[B]За мен лично[/B] няма значение колко хора има в офиса. Това не говори нищо за комапнията(освен ако не е празен офис на мтел; майтапа на страна). Много хора - може да пописват договори, заявления за прекратяване на такива или просто да платят сметка си. Много хора вече плащат онлайн сметките си(аз не съм от тях), някой дори подписват онлайн договорите си. За това бройката на клиентите в офисите за мин лично не означава нищо. Дори отчетите им колко абоната имат, печалби и глупости. Аз лично само тази година съм взимал две предплатени карти на виваком, заради боб/мтел естествено. Едната я ползвах два дена, другата месец, два(номерата така и не съм давал на приятели и познати, а и аз не ги научих). И си прехвърлих бобската карта на виваком(предплатена отново). Това значи ли, че реално виваком имат 3 клиента на предплатени услуги повече?
Сигурно и не само аз да изпадам в такива схеми.
Спирам с нападките да не го обръщаме на чат.
Давай вече по темата!
Че подписва договори с такива некоректни компании, тази при която си на заплата. Това, че не си ги засякъл не значи че не са надписвали. Просто не си ги хванал(такова нещо как да се приезнае). Бит и иВан не си признават!
[Quote]Имаме едни от най-ниските цени за комунални услуги в Европа. [/Quote]
Особенно на ток, на който никой не може да обясни как се сформира цената му. Важно е, че по заплати гоним върховете в Европа и вече почти достигаме изостаналите африкански републики.
[Quote]Ами за хейтъра всичко е черно.[/Quote]
Как ми се иска да е само хейт и на мен.
[B]За мен лично[/B] няма значение колко хора има в офиса. Това не говори нищо за комапнията(освен ако не е празен офис на мтел; майтапа на страна). Много хора - може да пописват договори, заявления за прекратяване на такива или просто да платят сметка си. Много хора вече плащат онлайн сметките си(аз не съм от тях), някой дори подписват онлайн договорите си. За това бройката на клиентите в офисите за мин лично не означава нищо. Дори отчетите им колко абоната имат, печалби и глупости. Аз лично само тази година съм взимал две предплатени карти на виваком, заради боб/мтел естествено. Едната я ползвах два дена, другата месец, два(номерата така и не съм давал на приятели и познати, а и аз не ги научих). И си прехвърлих бобската карта на виваком(предплатена отново). Това значи ли, че реално виваком имат 3 клиента на предплатени услуги повече?
Сигурно и не само аз да изпадам в такива схеми.
Спирам с нападките да не го обръщаме на чат.
Давай вече по темата!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нали се сещаш, че не 100% от всичките разходи са разходи за оборудване? Трябва да има хора, които да поддържат това оборудване, хора, които работят в кол център и служители в магазинната мрежа. А тези хора определено не взимат колкото колегите им от Запада.
Но дай да не спамим темата, тя е за друго. Ако операторите бяха толкова на зор, нямаше да се бият за по-голям пазарен дял. А и вече би трябвало да имат големи спестявания от онези "тъмни" периоди, в които минута обаждане беше 1,5-2-2,5 лв. ;)
Но дай да не спамим темата, тя е за друго. Ако операторите бяха толкова на зор, нямаше да се бият за по-голям пазарен дял. А и вече би трябвало да имат големи спестявания от онези "тъмни" периоди, в които минута обаждане беше 1,5-2-2,5 лв. ;)
В Дания е два пъти по-висока от Гърция, а цените на абонаментите там са три пъти по-ниски.
https://www.telia.dk/privat/abonnementer/mobiltelefoni/
https://www.telenor.dk/shop/abonnementer/
https://www.telia.dk/privat/abonnementer/mobiltelefoni/
https://www.telenor.dk/shop/abonnementer/
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Да се похваля - Договора от 35 лева с неограничени разговори и 10ГБ нет от Мтел ми изтичаше след 4 дни, като днес се обадих по телефона на *88 и след доста прехвърляние накрая ми предложиха за 16,99 лева 11гб нет и неограничени към всички мобилни. Това реално е плана безкрай 2XL с 50 % отстъпка и пакет 3 гб нет със 100% отстъпка. Девойката ми запази офертата към профила ми и реално отидох в магазин на мтел където го подписах. Можех да взема и абсолютно всеки телефон с остъпка от този план, като аз избрах някакво Леново за 1 лев.
Да се похваля - Договора от 35 лева с неограничени разговори и 10ГБ нет от Мтел ми изтичаше след 4 дни, като днес се обадих по телефона на *88 и след доста прехвърляние накрая ми предложиха за 16,99 лева 11гб нет и неограничени към всички мобилни. Това реално е плана безкрай 2XL с 50 % отстъпка и пакет 3 гб нет със 100% отстъпка. Девойката ми запази офертата към профила ми и реално отидох в магазин на мтел където го подписах. Можех да взема и абсолютно всеки телефон с остъпка от този план, като аз избрах някакво Леново за 1 лев.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Да, ама оператора като иде да купува оборудването плаща Х евро, колкото плащат и в западните страни (че и повече заради обемите). Никой няма да ги пита "я кажи в коя страна ще го монтирате ... а колко е минималната работна заплата в България ... а нисък ли е стандарта в България? .... добре даваме оборудването на 1/2 цена ... ". [/Quote]
А каква е гаранцията, че оборудването е ново?
Сигурен ли си, че мтел(примерно) не мъкне овехтялото си оборудване от Авствия да го монтира тук?
Обордването се купува веднъж, вече заплати, наеми и т.н. е основен разход, както вече каца Блускай.
Колега христов, а "стационарни" минути да имаш?
Ако отговора е ДА, то ти си първият човек стригал костенурка.
Кво стана?
Много умря тая тема.
А каква е гаранцията, че оборудването е ново?
Сигурен ли си, че мтел(примерно) не мъкне овехтялото си оборудване от Авствия да го монтира тук?
Обордването се купува веднъж, вече заплати, наеми и т.н. е основен разход, както вече каца Блускай.
Колега христов, а "стационарни" минути да имаш?
Ако отговора е ДА, то ти си първият човек стригал костенурка.
Кво стана?
Много умря тая тема.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Поредното доказателство, че тези заветни 3гб ги стискат само за преподписващите в последния месец от договора. Още никой не е потвърдил инфото за промяната на ментелските планове другата седмица :|
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес ми го предложиха и е валиден още, но имам един въпрос - всички дължими такси ли трябва да се платят преди прехвърлянето на другия оператор, или само ако има излязла фактура, а останалите ще се начислят след това? Става въпрос за оставаща 1 до края на договор с Мтел, искам да прехвърля номера на Теленор?