Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Защо от сайта не може да се даде Безкрай 2Xl с 50% намаление?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Избираш го и го искаш с промоцията -50% и те ще се свържат с теб!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В сайта им никога не е имало наличен iPhone 7+ и не можеш да го поръчаш.Затова се принудих да обикалям магазините.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Доста хора обикалят по офисите на мтел да дебнат за айфони. Уж тази седмица ще имат бройки ама колко точно не е ясно. Познавам поне 3-ма, които чакат :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Как точно го искаш? Аз не виждам да има такава опция на сайта им.
А и това се води за скрита оферта все пак.
Вероятно ще може чрез свързване с отдел лоялни клиенти.
А и това се води за скрита оферта все пак.
Вероятно ще може чрез свързване с отдел лоялни клиенти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
По принцип в процеса на завършване на поръчката, има раздел, в който можеш да опишеш подробности или нещо допълнително. Там имах предвид...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Все пак ще има ли нови планове в Мтел? На *88 сега ми казаха, че всичко е същото.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И аз исках това да разбера, понеже ми предстои преподписване, но на сайта им няма никаква промяна. Това ме навежда на мисълта, че няма да има нови планове, поне до Коледа. Днес така или иначе ще ходя до офис на Mtel и ще стане ясно.
Онзи пич миналата седмица пусна мухата за новите планове за да ни гледа сеира :)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На няколко места в темата колеги споменават, че ползват неограничен интернет на Виваком, без МБ на макс скорост, който е ограничен на 128 kbps. Това някаква екстра ли е, какво се иска за нея? Имам един MAXICALL на 2,90 (60/60 моб/фикс), но нямам интернет. След 4-5 месеца влизам в последното тримесечие и ще се пазаря да преподпиша на същия план при същите условия, но се чудя за този интернет как да стане. Та - на друга карта ли се ползва, какви са условията, става ли на план за гласова услуга, ако някой може да ме светне. :)