Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Уж тази седмица, но най-вероятно ще пуснат скритите си оферти официално, както направиха и Виваком.[/Quote]
Ще пуснат... "Ташаци на рояци"
Само баламосвате хората да не подписват с Вивакома, ами да чакат мтел, а мтел сигурно изобщо не си прави и сметка да пуска конкурентни оферти на Виваком. Само ги храните с напразни надежди. Баламосвате клиентите, че чакате "добри оферти, ама от утре" за да не бягат от вас МАСОВО. Докато не се стабилизирате на дебела загуба.
Не зам защо така се опитва да се унищожи първият(не че ще ми липсва) български телеком
Мтел удължава агонията си.
Направо се чудя на на някой хора - имат супероферта (от друг оператор) и още се дават да ги баламосват, че от утре видиш ли ще има добри оферти, а вие да "да постоим и да платим една таксичка още на моята стара куца оферта".
И все няма и няма.
Тоя план на Виваком колко време мина да е ясен - месец поне. Какво направи мтел конкурентно на него?
Как още им вярвате?
Утре като изтече офертата на Виваком и останете на 3 гиги за 16лв и няма Виваком сами ще сте си виновни, че сте спали. Още повече като дойде редовният бонус от мтел надписани услуги, които не сте ползвали.
Ще пуснат... "Ташаци на рояци"
Само баламосвате хората да не подписват с Вивакома, ами да чакат мтел, а мтел сигурно изобщо не си прави и сметка да пуска конкурентни оферти на Виваком. Само ги храните с напразни надежди. Баламосвате клиентите, че чакате "добри оферти, ама от утре" за да не бягат от вас МАСОВО. Докато не се стабилизирате на дебела загуба.
Не зам защо така се опитва да се унищожи първият(не че ще ми липсва) български телеком
Мтел удължава агонията си.
Направо се чудя на на някой хора - имат супероферта (от друг оператор) и още се дават да ги баламосват, че от утре видиш ли ще има добри оферти, а вие да "да постоим и да платим една таксичка още на моята стара куца оферта".
И все няма и няма.
Тоя план на Виваком колко време мина да е ясен - месец поне. Какво направи мтел конкурентно на него?
Как още им вярвате?
Утре като изтече офертата на Виваком и останете на 3 гиги за 16лв и няма Виваком сами ще сте си виновни, че сте спали. Още повече като дойде редовният бонус от мтел надписани услуги, които не сте ползвали.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Вчера ходих до Мтел, питах какво ще ми предложат.Предложиха 1500 мин и 3500 мб за 16 лева. Айде няма нужда. Това плана намален от 20 на 16 пълни олигофрени. Ама 2 карти ще си заминат след 2 месеца от тия тъпанари, освен ако не пуснат нещо до тогава
-
- Регистриран: 12 окт 2016, 16:51
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес минах през Мтел да платя сметка на друг абонат и продължава да няма хора. Без да съм питал нищо, започнаха да ме разпитват аз къде ползвам телефон и като казах, че тъкмо съм подписал с Виваком, започнаха да ме убеждават да минавам към тях, имало хубави предпожения - неограничени минути (не разбрах дали включват стационарни, защото нямам намерение да се връщам съм Мтел така или иначе и не съм разпитвал) и 10 ГБ за 18 лева и имало изгодни телефони. Ако някой има желание за Мтел, може да се пробва - конкретно този офис изглежда доста празен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[quote]Още повече като дойде редовният бонус от мтел надписани услуги, които не сте ползвали.[/quote]
Само от мненията се убеждавам, че си средностатистически български хейтър. Толкова много ли те прецакват навсякъде?
Само от мненията се убеждавам, че си средностатистически български хейтър. Толкова много ли те прецакват навсякъде?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Долу-горе позна на 60% - средностатистически съм, българин съм, но хейтър определно не съм. Това, че имам напълно заслужено негативно отношение към една фирма и нейните тролове във форума не ме прави хейтър.
Да си прочел нещо негативно за Теленор? Макар и да има не е в такава степен толкова крайно като за мтел. А за Виваком?
На Теленол излях малко хейт само върху мрежата им - ама то не бяха свръходоволни тролове, които имат обхват и пернишките рудници. Започна да ми се наива вече в главата. Малко по-късно истината излезе за новата им мрежа.
Просто докато мога ще подливам вода на мтелските тролове. Какво мога ще правя за да им вредя. Ей така за спорта!
Между другото не трябва да се сърдите на сужителите в магазините. Лично мое мнение е, че те просто предлагат това, което меринджейте им спуснат. Те са просто един буфер. Не, че няма дебили от тях и в трите оператора.
Епълфен, вече може да намериш във форума що така обичам твоят любим оператор. Ако желаеш!
Да си прочел нещо негативно за Теленор? Макар и да има не е в такава степен толкова крайно като за мтел. А за Виваком?
На Теленол излях малко хейт само върху мрежата им - ама то не бяха свръходоволни тролове, които имат обхват и пернишките рудници. Започна да ми се наива вече в главата. Малко по-късно истината излезе за новата им мрежа.
Просто докато мога ще подливам вода на мтелските тролове. Какво мога ще правя за да им вредя. Ей така за спорта!
Между другото не трябва да се сърдите на сужителите в магазините. Лично мое мнение е, че те просто предлагат това, което меринджейте им спуснат. Те са просто един буфер. Не, че няма дебили от тях и в трите оператора.
Епълфен, вече може да намериш във форума що така обичам твоят любим оператор. Ако желаеш!
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тия Мтел са супер странни, във всеки офис дават различни GB-ти за едни и същи планове. Одеве за 17лв ми предложиxа 12гб, същата оферта са ми я предлагали с 9,5 и 10гб. Телефоните обаче навсякъде с този план са с безкрай XL. За 13лв - 2000мин и 6000мб(като абонат на близу), в други офис същата такса само че 1000мин и 5000мб. За този план телефоните са с безкрай L.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Май и днес няма да се престрашат да направят мтел скритите оферти явни.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За кво да го правят народа си преподписа с Виваком, а недоволните от Мтел и Теленор се прехвърлиха. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако не се лъжа по-голямата част от договорите изтичат януари и февруари. Поне всички около мен тогава са преподписали.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Около мен декември преподписваха. После удължиха чак до март промоциите на 100-левовите планове. И пак благодарение на Виваком. Мтел нямаше да си мръднат пръстите, ако не бяха принудени.