Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Откакто си плащам онлайн сметките стъпвам в офис на оператор един път на 2 години.
Това прави ли ме изгубен клиент щом не ме виждаш да се въртя в офиса?
Това прави ли ме изгубен клиент щом не ме виждаш да се въртя в офиса?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Пиша какво съм видял. Може пък в Теленор да е по-бързо обслужването и затова да има по-малко хора. Ясно е, че много хора плащат онлайн.
Такава оферта няма, никога не е имало. Аз съм на 25лв такса.
Няма такава, таксата е 24,99, а не 19,99.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]стъпвам в офис на оператор един път на 2 години.[/Quote]
Аз от над 3г. не съм стъпвал в офис на оператор като клиент- последният договор го сключих по телефона. Вече единственият повод да стъпя в офис е прекратяване на договор или пренос на номер- само мазохисти и баба ти Вуна биха ходили там да си плащат сметките...
ПС: Излъгах- влязох в офис на Теленор скоро да видя и усетя в ръка Moto Z, но не ми се получи поради липса на бройка...
Аз от над 3г. не съм стъпвал в офис на оператор като клиент- последният договор го сключих по телефона. Вече единственият повод да стъпя в офис е прекратяване на договор или пренос на номер- само мазохисти и баба ти Вуна биха ходили там да си плащат сметките...
ПС: Излъгах- влязох в офис на Теленор скоро да видя и усетя в ръка Moto Z, но не ми се получи поради липса на бройка...
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Договора ми с Теленор е до 9 февруари 2017, ако реша да направя пренос към Виваком ще дължа ли някакви неустойки? По принцип не искам да се прехвърлям, но при Вивата Galaxy S7 с план 18 лв e 919лв, а при Теленор тази цена е при план 25лв. Има ли шанс да го взема на подобна цена с по-нисък план ако "заплаша" с пренос?
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Вчера приятелката преподписа на 17лв с 11Гб, че и на всичкото отгоре и дадоха П8лайт за 20лв. 20! Супер приятно я изненадаха.
При мен днес офертираха същото само, че ще вземам С7 или П9 чудя се още.
В тая връзка някой знае ли дали мога да се договоря по телефона и дали ще получа бонус колонката към Галаксито, че много ме блазни. В момента уж само онлайн може да се получи като подарък.
При мен днес офертираха същото само, че ще вземам С7 или П9 чудя се още.
В тая връзка някой знае ли дали мога да се договоря по телефона и дали ще получа бонус колонката към Галаксито, че много ме блазни. В момента уж само онлайн може да се получи като подарък.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Колеги, имам следното предложение. Нека всички, които подписват/преподписват договори с операторите и обсъждат тук споменават и в кой офис са го направили. Мисля ще е полезно за останалите.
Аз миналия ден бях в офис на Мтел в Кауфланд на бул. Тодор Каблешков, където ме застреляха с оферта за 23.90 лв. - 2000 мин (само към мобилни) и 3000 ГБ, при условие, че ползвам плана Transfer XL неограничени към всички (вкл. и фиксирани) и 5GB нет за 21 лева и то с допълнителна отстъпка. Естествено отказах.
Аз миналия ден бях в офис на Мтел в Кауфланд на бул. Тодор Каблешков, където ме застреляха с оферта за 23.90 лв. - 2000 мин (само към мобилни) и 3000 ГБ, при условие, че ползвам плана Transfer XL неограничени към всички (вкл. и фиксирани) и 5GB нет за 21 лева и то с допълнителна отстъпка. Естествено отказах.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В този офис са рядко тъпи парчета (особено една ниска и руса)! @ пъти съм ходил да питам каква оферта ще ми предложат за преподписване, а все ми казват, че нямало налична оферта за мен!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Приятелката ми ходи на няколло офиса, но на Мадрид Мтел мисля и осигуриха плана, а някъде другаде и вече подписа реално и взе телефона.
Мен днес ме офертираха в Мол Сердика. В The Mall миналата седмица ми отказаха.
Мен днес ме офертираха в Мол Сердика. В The Mall миналата седмица ми отказаха.