Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Странни юзъри има Мтел- вместо оператора да се моли да останете негови клиенти и да пуска конкурентни тарифи на общо основание вие се унижавате и обикаляте офисите като олигофрени... И после ревете, че ви третират като олигофрени- ами заслужавате си го. Не ви кефят офертите- заявка за пренос на номер и да го духат, толкова е просто. И без друго мрежата на Мтел е най-скапана и няма как да се прецакате и по параграф "покритие и скорости"- що стоите изобщо?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз също ходих в тоя на Кауфланд Каблешков. Нищо не предложиха. Пълни тъпаци са там. Казаха за настоящи клиенти не става, трябва ни някой от друг оператор:X
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Вчера приятелката преподписа на 17лв с 11Гб, че и на всичкото отгоре и дадоха П8лайт за 20лв. 20! Супер приятно я изненадаха.
При мен днес офертираха същото само, че ще вземам С7 или П9 чудя се още.
В тая връзка някой знае ли дали мога да се договоря по телефона и дали ще получа бонус колонката към Галаксито, че много ме блазни. В момента уж само онлайн може да се получи като подарък.[/Quote]
Каква е тази оферта :) Да не е 20лв начално или 20лв/месец ?
В тази връзка - при тази оферта за колко ти предложиха S7 ?
При мен днес офертираха същото само, че ще вземам С7 или П9 чудя се още.
В тая връзка някой знае ли дали мога да се договоря по телефона и дали ще получа бонус колонката към Галаксито, че много ме блазни. В момента уж само онлайн може да се получи като подарък.[/Quote]
Каква е тази оферта :) Да не е 20лв начално или 20лв/месец ?
В тази връзка - при тази оферта за колко ти предложиха S7 ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
20 лева са и дали телефона П8 лайт, плана е 18.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Къде - в Мтел, Теленор или Виваком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Май е Мтел, поне така казва колегата. А това дали е 20 лв телефона и дали е истина нека той каже. Плана 17, не 18 объркал съм.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На мен същото ми казаха - нямало оферта за преподписване, но питаха дали са ми останали карти които са на друг оператор! Последният път ги питах какъв допълнителен пакет за интернет мога да активирам на една карта на Слим боб с такса от 2,90лв., но каката ми каза, че в офис не мога да активирам допълнителен пакет, но мога да си сменя плана с друг, който има включен интернет! Също така питах колко неустойка бих платил ако си пренеса номера при положение, че ми остават 2 месеца до изтичане на договора - и затова ме излъгаха, като ми казаха, че ще платя около 80 лв. После си видях договора и там пише, че ползвам 10% отстъпка от цената на плана, която е 22,90 лв./мес., така че не виждам как ще платя 80 лв. при положение, че не съм взел и телефон с плана!
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако някой се спазари с VIVACOM за SMART NET M на 9,99 нека пише, че този план 300 мин + 3000МБ ми се вижда доста добър. Четох, че има добро предложение и от МТЕЛ за тези пари, ама от тях бягам като от тамян...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Сега пак говорих с една пача от *88 - Стигнахме до 17лв и 10гб. Е викам и как за едни може, а за мен не? Ми не знаела някой да е преподписал на 17лв и 11гб. Да съм и дал номер на някой, които е преподписал на тези условия да види...